Od jutra do večeri: traper suknja

08. srp 2020

Svi mi u ormaru imamo neke odjevne predmete koji su multifunkcionalni. Ako ste pametni u shoppingu onda vam je većina ormara skladna, točnije možete kombinirati sve sa svačim i ne morate svako jutro u čudu gledati na police i pitati se: što sam mislila kada sam ovo kupila?

Žene često kupuju impulzivno i tako završimo s dosta artikala koje nismo nikada odjenule (a mislile smo da ćemo ih nositi) ili s artiklima koji su nam premali (sve što smo kupile kada skinemo taj kg viška koji nas muči) ili pak s artiklima koji ne idu s ničim iz postojećeg sadržaja ormara. Kako spriječiti gore navedene situacije pitate se?

Kada kupujete neki komad zastanite i razmislite. Zapitajte se u kojim ga sve prigodama možete nositi, je li dobar dodatak vašoj garderobi i hoćete li požaliti kupnju pogotovo ako se radi o nekom skupocjenijem primjerku. Kao dobar primjer shoppinga uzeli smo trendovski komad koji ćete sigurno nositi godinama i koji možete kombinirati na bezbroj načina. Traper je jedinstven materijal čija popularnost ne jenjava i sasvim sigurno neće izaći iz mode još dugi niz godina. Sa shoppingom traper komada rijetko možete pogriješiti, pogotovo ako je u pitanju kvalitetan traper koji se lako održava i prilikom održavanja ne gubi na kvaliteti.

Kao okosnicu stajlinga smo uzeli zgodnu mini suknju visokog struka s remenom iz ponude brenda Guess i stavili je u izuzetno jednostavne kombinacije koje svatko može kopirati ili se njima inspirirati.

Kombinacija za dan

Vesta Marx, Sportina 239,00kn / suknja, Guess 799,00kn / jakna, House 349,00kn / cipele, Deichmann / torba, Parfois 240,00kn

U dnevnom tempu života udobnost je najvažnija te za dan odaberite kombinaciju s laganom crnom vestom koju smo pronašli u ponudi brenda Marx (Sportina) i motorističkom kožnom jaknom brenda House. Kao idealne dodatke smo odabrali mokasine sa životinjskim uzorkom, ali se možete odlučiti i za tenisice ako ne želite klasičniji dojam. Look smo zaokružili s mini crnom torbicom.

Kombinacija za večer

Cipele United Nude, Icon 2.849,00kn / suknja, Guess 799,00kn / bodi, Tezenis / torba, Carpisa 269,00kn / ogrlica Pandora

Večer dozvoljava nešto ekstravagantnije stajlinge. Pokušajte upariti traper suknju s polu prozirnim bodyjem iz kuće Tezenis, a umjesto niskih cipela odaberite neke otkačene sandale poput ovih brenda United Nude sa skulpturalnom potpeticom. Stajlingu pridodajte dobar komad nakita i manju torbicu i spremne ste za izlazak.