Biranje odgovarajućeg poklona nije lagan zadatak. Želite kupiti nešto što se osobi sviđa, što si možete priuštiti i što će potencijalno biti neka uspomena.

Ovisno o budžetu s kojim raspolažete možete pronaći bogat izbor sitnica ili većih stvari koje će dobro doći svakom tipu žene. Npr. s nakitom se rijetko griješi pogotovo ako je isti kvalitetan i načinjen od zlata ili srebra. U Zaksu smo pronašli jedne bezvremenske zlatne naušnice s klasičnim oblikom ringa, a u ponudi kuće Argentum vas očekuju srebrne čiji je dizajn moderni twist na gorespomenuti oblik ringa. Lančići koji padaju u nizu popularni su već neko vrijeme, a takav trendovski model ćete pronaći u Watch Centru s potpisom kuće Guess.

Kozmetika i sve one fine mazalice za lice i tijelo omiljene su većini žena te prije kupnje samo pronjuškajte što nedostaje u toaletnoj torbici ili kakav tip kože ima vaša prijateljica kako biste je razveselile s nekim novitetom. Kiehl’s u stalnoj ponudi ima jedan od svojih bestsellera. Radi se o uljnom koncentratu koji pogoduje svakom tipu kože, može se miješati s kremama i dugo traje. Ako kupujete preparativu, pogledajte novitete poznatog brenda TooFaced (Douglas) koji je jako popularan u inozemstvu zbog visoke kvalitete proizvoda. Isti je slučaj s brendom Urban Decay (Muller) koji ima bezbroj paleta sjenila za prave profesionalke, ali i zgodan novi proizvod za sjaj lica koji obećava trajanje cijeli dan. Ako vaša prijateljica pati na lijepo donje rublje, izbor vam je doista neograničen. Yamamay, Lisca i Women’s Secret imaju fantastičan izbor bodija, grudnjaka, gaćica ili spavaćica.

Ljubiteljice tehnologije će oduševiti prijenosni zvučnik koji mogu nositi na izlete, more, vikende. Takav primjerak brenda Sony u tamno plavoj boji, pronašli smo u trgovini Instar Informatika.

U galeriji pogledajte odabir poklona koje možete pronaći u trgovinama Arena Centra.