Znamo da vas već hvata „summer blues“ i da ste u mislima još negdje na plaži s ekipom i nemate brige na ovom svijetu. Najava jeseni i povratak u grad zna izazvati oprečne osjećaje ali se uvijek brzo trgnemo jer hej, svi su se vratili i nije da smo jedini koji moraju biti u gradu.
Onda tu čežnju lagano zamijeni uzbuđenje za sve nove stvari koje dolaze, gradska druženja dok je vrijeme još lijepo, slučajne susrete s prijateljima i naravno prepričavanje svih ljetnih dogodovština u školskim hodnicima.

Znate li što također podigne raspoloženje? Shopping za novu sezonu i obnavljanje garderobe i svih onih stvarčica koje su vam potrebne za jesen. U tu kategoriju spadaju ruksaci. Kada birate ruksak, naravno da ćete odmah poželjeti neki model koji cirkulira društvenim mrežama i koji ste vidjeli kod poznatih cura i dečkiju na Instagramu ili TikToku. Samo vodite računa da je jako kvalitetan jer ćete posljedice kupnje „zbog trenda“ itekako osjetiti ako u ruksaku svaki dan nosite puno knjiga, laptop i sve što vam je potrebno za dan.
Najbolje je da ruksak probate u trgovini i da vidite kako vam leži, žulja li vas na ramenima, osjećate li se ugodno jer to će vam biti najbolji saveznik u cijeloj školskoj godini pred vama.

Možete birati ruksake od tkanina (savjet je da obratite pažnju na one vodootporne), kože, umjetne kože, minimalističke, s uzorkom. Kvaliteta je u ovom slučaju ispred svega, a ako pritom naiđete dizajn koji vas je osvojio na prvu, imate dobitnika za sezonu jesen/zima 2022.

U galeriji vam donosimo modele koje smo odabrali iz aktualnih kolekcija.