Dovoljno je da bacite letimičan pogled na društvene mreže i shvatite da će neon biti jako teško zaobići ovog ljeta. Histerija je krenula s jednim parom cipela i to još na proljeće. Točnije, radi se o natikačama talijanskog high end brenda The Attico, iza kojeg stoje dvije modne ikone Giorgia Tordini i Gilda Ambrosio koje su izbacile neon zelene natikače, a koje su potom preplavile Instagram, na čelu s Kylie Jenner. Ne moramo napominjati da su se rasprodale u roku od nekoliko dana.

Kako nositi neon?

Neon trendom dominiraju asesoari poput torbica, cipela, naočala ili čak gumica za kosu, ali i odjeća koja se kombinira s nešto smirenijim tonovima kako ipak ne biste izgledali kao prometni znak koji se kreće. Stoga je naš savjet da uzmete samo jedan neon komad i oko njega gradite kombinaciju.

U Zari smo pronašli nekoliko zanimljivih predmeta poput kratke jaknice od buklea koju možete upariti s bijelom potkošuljom i trapericama, kao statement komad koji će nositi cijelu kombinaciju. U Bershki smo pronašli zelenu mini haljinu s bretelicama koja će odlično funkcionirati s tenisicama, ali i s elegantnijim štiklama za večernje izlaske. Idealan dodatak? Oversized traper jakna koju možete prebaciti preko.

U galeriji vam donosimo nekoliko neon komada koje možete pronaći u trgovinama Arena Centra.