Kako kombinirati ravne vojničke čizme?

06. lis 2022

Vojničke čizme su standard za jesensku sezonu. Evo kako ih možete kombinirati u dva zgodna dnevna stylinga. Sačuvajte i prepišite ove lookove

Kada kupujemo čizme uvijek gledamo da su kvalitetne, funkcionalne i naravno udobne. Vojnički modeli su jako pratični jer ih možete kombinirati s haljinama, suknjama, trapericama, svom odjećom koju nosite u jesenskoj sezoni. Nadalje, ako su robusne onda ste još više u trendu jer glomazni modeli vladaju već tri sezone.

Možete se odlučiti za model s vezicama ili model bez vezica. Također ćete pronaći nekoliko različitih “dubina”, a mi smo odabrali one u visini gležnja s vezicama. Vrijeme nam je još uvijek jako ugodno pa ne morate nabacivati previše slojeva odjeće. Dovoljna je lagana jakna ili kaput ili neka zgodna vesta koja će malo začiniti look. Ovo su naši prijedlozi.

LOOK 1

Kombinezoni su se vratili i to posebno oni načinjeni od trapera. Ovaj vječni materijal “trpi” sve kombinacije s drugim materijalima te se slobodno možete razmahati. Uz kombinezon smo sparili veseli kaput iz brenda Desigual koji su nadaleko poznati po svojim zaigranim modelima. Dodaci su obavezni, a u ovom stylingu dolaze u obliku šešira širokog oboda (Zara), retro ručnog sata (Lee Cooper), trendovskih naočala u stilu 90-ih (Balenciaga) i torbice od mekane kože (Massimo Dutti).

Kaput Desigual, čizme Bershka, šešir Zara, kombinezon Europa 92, sat Lee Cooper (Cordis), naočale Balenciaga (Optika Anda), torba Massimo Dutti 

 

LOOK 2

Obožavamo boju čokolade i sve njene inačice, a kad je spojimo s traperom imamo ultimativni look za odlazak na kavu. Traperice širokog kroja (Terranova) kombinirajte s oversized traper košuljom (Zara). Preko košulje nabacite vestu bez rukava u boji čokolade. Stylingu dodajte chic krznenu torbicu (Bershka) i mačkaste naočale (Optika Optotim). Spremni ste za kavu!

Čizme Bershka, traperice Terranova, vesta Terranova, torba Bershka, košulja Zara, naočale Max Mara (Ghetaldus)