Kakav se nakit nosi ove sezone? Imamo sve aktualne trendove

18. lis 2022

Modni dodaci nezaobilazni su dio stajlinga, a pravi komad nakita bit će točka na i vašeg stila. Zato vam donosimo pregled jesenskih trendova!

Ove jeseni zaista se možete zaigrati kada je moda u pitanju jer trendovi su mnogi i raznoliki. Prepustite se mašti  i ne možete pogriješiti. Ono što je sigurno nakit je in! Izdvojili smo za vas nekoliko trendova koji su nam upali u oko, a koje možete pronaći u Watch Centru. 

 

Barbie core

Jesen tmurna i siva? Ne mora biti! Barbie core je viralni trend inspiriran lutkicom Barbie. Znači ružičasta, ružičasta, ružičasta i to ona neonska. Ako ne volite pink, nema problema, u trendu su i druge neonske boje. Limun žuta, neon zelena i narančasta unijet će energiju u vaš život i u vašu odjevnu kombinaciju!

Logomanija

Ove jeseni u trendu su komadi s istaknutim logotipom brenda, kao i printevi s logotipom koje možemo vidjeti u kolekcijama poznatih svjetskih modnih dizajnera. Neki idu odvažno i logotip je istaknut i jasno vidljivi centralni motiv dizajna, dok ga u drugim slučajevima pronalazimo elegantno uklopljenog u dizajn. Ovakav komad nakita jesenski je must have, jer daje dozu raskoši i onim jednostavnim odjevnim kombinacijama kao i onim elegantnim.

Za sve zaljubljene i one koji se tako osjećaju

Jedan romantičan trend prožimat će ovu jesen i zimu, a to je motiv srca. Jesen je pravo doba za zaljubiti se i sklupčati se s nekim pod toplu dekicu. Change my mind! Unesite ljubav u svoj život, oživite romantiku i osjetite lakoću življenja.

Križ, anđeo i drugi simboli mira

U ovoj užurbanoj i neizvjesnoj svakodnevici svi težimo za mirom  i sigurnošću. U trend su se vratili motivi križa, od baroknih raskošnih do onih decentnih. Nalazimo ih na odjevnim predmetima kao i na modnim dodacima, pa tako i na nakitu.

Statement piece narukvice

Ako volite nositi narukvice ove sezone došle ste na svoje! U trendu su odvažne narukvice koje plijene pažnju na ruci. Jedinstven dizajn, kristali za dodatni sjaj i odvažnost glavne su karakteristike trendi narukvica.

Osobni motivi

Nakit je osobni predmet, a pogotovo ako je dobiven na poklon od neke drage osobe ili kupljen na specifičnom mjestu ili u gradu koji nam nešto znači. Ove jeseni u trendu su privjesci s početnim slovom imena, horoskopskim znakovima i drugim osobnim motivima.

U skladu s prirodom

Jesen je godišnje doba koje sa sobom donosi osebujne boje te mnoštvom ukusnih i mirisnih plodova, koji bude sva naša osjetila. Slavite prirodu ove jeseni s modnim dodacima u jesenskim bojama i s prirodnim motivima. Listovi, cvijeće i biseri, kao i jesenske boje u trendu su ove jeseni.