U mjesecu smo Zaljubljenih i, osim ljubavlju, svoje voljene ćemo darivati i s nekim sitnim znakovima pažnje, a postoji li bolji znak pažnje od toga da ste nekome u mislima?

 

U danima ljubavi u Arena Centru je sve posvećeno vama i voljenoj osobi koju možete odvesti na dejt i usput joj kupiti zgodan poklon u trgovinama Arena Centra i Arena Park. Za potrošenih 100 kuna u našim trgovinama u razdoblju od 10.-14.2., možete preuzeti svoj kupon za kavu i počastiti se. Svaki put kad se kazaljke preklope, imate mogućnost dobiti besplatnu kavu i to kao mali znak pažnje Arena Centra. Ako ne stignete po svoju kavu, ne brinite se. Svaki račun je dobitan i očekuje vas prigodan poklončić koji će vam dobro poslužiti.

Sve naše trgovine vas čekaju s bogatim asortimanom poklona za Valentinovo bilo da ste u potrazi za sitnicama ili nekim raskošnijim iznenađenjem. Obavite siguran shopping i razveselite svoje najdraže, a tijekom shoppinga bacite kratki pogled na sat. Kad se kazaljke preklope, znate tko misli na vas.