Nismo točno sigurni kada je trend jako chic odjeće za teretanu krenuo, ali smo sigurni da su ga pokrenule društvene mreže, točnije fitness influencerice koje su u jednom trenutku doživjele pravi boom popularnosti. Svi su željeli znati gdje su kupile tajice i topiće u kojima su se fotografirale pa je u skladu s tim odjednom i živnula industrija fitness odjeće. Naravno da su kultni brendovi poput Nikea ili adidasa ponudili bezbroj novih kolekcija, ali i suradnji s poznatim dizajnerskim imenima od kojih je svatko dao neko svoje viđenje sportske odjeće. Prije nekoliko godina su svi nosili manje više bezličnu odjeću u teretanama, a sada možete primijetiti da su i teretane postale kao neka manja sportska revija.

Na našem tržištu je posebno popularan brend Zoe Leggings (Polleo Sport) koji svake sezone prezentira nove kolekcije za vježbanje i uvijek nas iznenade dobrim krojevima i paletom boja. Nike je ove sezone, između ostalog, prezentirao sve nijanse ljubičaste i to na šuškavim jaknama koje su idealne za trčanje i tajicama koje dolaze u boji lavande.

I dodaci su pali pod utjecaj boja. Tenisice su pravi dokaz tome, ali i dodaci poput pametnih satova koji će vam biti najbolji saveznik prilikom svake aktivnosti. U ponudi brenda Intersport možete pronaći Garmin satove, a posebno se izdvaja model u ljubičastoj boji koja je dominantna i u jesenskoj sezoni.