Važno je krenuti sa sitnicama koje označavaju početak najdražeg nam razdoblja u godini. Znamo da prosinac može biti hektičan jer je se toliko toga mora obaviti, od shoppinga poklona do hrane za ručkove i večere, ali sve nekako lakše prođe kada je obojano blagdanskim ugođajem.

Danas ćemo upravo i krenuti od ugođaja s malim stvarima kojima možete ukrasiti dom prije pravog svečanog ukrašavanja za koje znamo da kreće kroz nekih desetak dana.

Kako najaviti blagdane u domu, a da vas susjedi ne gledaju čudno ako razvučete svjećice preko cijelog balkona već 1. prosinca? Krenite s detaljima koje ćete lagano upotpunjavati do tjedna prije Badnjaka. Pritom mislimo na svijeće, mini fenjere, ukrasne jastučiće i dekice koji će biti i super poklon za nekoga vama dragog. Možete probati i s nekim stylish vijencem koji je atipičan i načinjen od perja ili baršuna.

Za koju god opciju se odlučite u trgovinama Arena Centra vas očekuje veliki izbor. Na vama je samo da odaberete nešto u svom stilu i tako krenete graditi svoju božićnu kućnu bajku.