Dvije kombinacije za spoj iz snova

06. kol 2021

Idete na spoj i niste sigurni što odjenuti i hoćete li biti "previše" ili "premalo"? Naš prijedlog je elegancija pogotovo ako se radi o nekoj finoj večeri ili događanju koje zahtijeva da budete sređeni

Spoj, pogotovo ako govorimo o prvom, zna biti nervozna disciplina. Em ste nervozni oko dojma koji ćete ostaviti, em se vjerojatno mučite što odjenuti. Žene i muškarci su ovdje slični iako vlada ona fama da su dečki manje nervozni oko svega. Vjerujte nam, nisu. Kako bismo vam otklonili taj višak nervoze i pripremili vas u stilu, imamo dvije zgodne kombinacije za nju i njega. Naši prijedlozi će vam dobro doći ako idete  na neko fino mjesto poput restorana ili nekog svečanijeg okupljanja. Za kino ili piće u gradu će ovo ipak biti previše, osim ako ne volite privlačiti pažnju..

Dečki

Dobro odijelo će vas odvesti daleko i to pogotovo ako odaberete neki cool uzorak kao ovaj karirani u nježnijim tonovima. Za ovaj look čak ne morate obilaziti pet trgovina. Sve možete pronaći u jednoj i to u brendu Galileo. Lagane sive hlače (499 kn) smo uparili s bijelom košuljom (299 kn) i blejzerom kariranog uzorka (1299 kn). Looku smo pridodali kravatu u blijedo žutoj boji (159 kn) i klasične cipele u boji konjaka (899 kn). Za totalni coolerski look dodajte i sunčane naočale (Oliver People, Anda, 2110 kn).

 

Djevojke

Već smo nemali broj puta napisali kako je slip haljina najpopularniji i najjednostavniji komad koji možete kupiti i stilizirati. Ne treba vam doslovno ništa osim pokojeg upečatljivog komada nakita ili možda laganog blejzera koji ćete prebaciti preko nje. Obuću birajte po želji. Nećete pogriješiti sa sandalama s visokim potpeticama isto kao ni s natikačama bez pete koje će biti udobnija opcija. Mi smo u ovom slučaju odabrali jednostavnu bijelu slip haljinu s prorezom (CK Jeans 734,30 kn) koju smo spojili s Ralph Lauren natikačama (Office Shoes, 759 kn). Jedini detalj je ogrlica od sitnih bijelih kamenčića koja priziva ljeto (Endi Centar, 736,95 kn).