Što odjenuti na ljetno vjenčanje? Imamo rješenje

26. srp 2021

Sezona ljetnih vjenčanja je u punom jeku i sigurno se pitate što odjenuti, a da vam bude ugodno, da ste chic i da zablistate?

Volimo ljetna vjenčanja jer su uvijek nekako opuštenija od zimskih, lokacije su čarobne i sve je nekako lagano kao i sezona u kojem se događaju. Ovo ljeto su nam još potrebnija jer nakon godine i pol dana zabrana i otkazivanja, sada se opet događaju u kontroliranim uvjetima, ali barem ne izostaju. Kada ste uzvanica na vjenčanju potrebno je da budete elegantni, smjerni ali i dalje vjerni svom stilu. Nikada nemojte odjenuti nešto u čemu se ne osjećate ugodno ili eksperimentirati kako biste napravili nešto posebno. Bit ćete najljepši u onome što vam pristaje kao saliveno i oko čega se ne morate previše misliti. Složili smo vam dva zgodna stylinga koji su u skladu s trendovima, a koji će vam možda pomoći prilikom odabira. Jedan je za minimalistice, a drugi za sve vas koji obožavate boje i uzorke i jedva ste čekali ljeto da ih sve kombinirate.

 

Minimalizam u pastelnim tonovima

Slip haljine su već nekoliko sezona jako popularan odabir i to možemo zahvaliti povratku svega što je bilo “in” 90-ih godina. U Zari imate nepregledan niz ovih modela haljina i nisu skupe. Tamo smo i pronašli ovu predivnu nude ružičastu haljinu s gumbima. Uparite je sa sandalama s trakicama koje imaju udobnu potpeticu i s nekom torbom u pastelnim tonovima (odabrali smo baby plavu iz Bershke). Nakit je ovdje ključan jer s eradi o jako jednostavnom kroju haljine koja trpi bogatiji nakit. U brendu Swarovski smo pronašli bogate naušnice i narukvicu s raznobojnim kamenčičima koje će divno upotpuniti kombinaciju.

Haljina Zara – 199,90 kn, sandale Zara – 449,90 kn, narukvica Swarovski – 1249 kn / 874,30 kn, naušnice – Swarovski 579 kn /405,30 kn, marama Zara – 69,90 kn, naočale Swarovski (Ghetaldus) – 2060 kn / 1854 kn, torba Bershka – 149,90 kn

 

Eksplozija boja i uzoraka

Na vjenčanju uvijek postoji nekoliko uzvanica čije su kreacije definicija ljetnog optimizma. Ako ste žena koja voli uzorke i boje i nije vas strah miksati ih, ovo ljeto je kao stvoreno za vas. Naime pravila nema i možete kombinirati svaku boju koja vam padne na pamet. Kao okosnicu ovog šarenog stylinga smo uzeli mini haljinu s uzorkom s potpisom brenda Desigual. Uz nju smo kombinirali udobne i trendi natikače od prepletene kože s potpisom Zare u trava zelenoj boji. Kontrast njima je torbica u ljubičastim tonovima iz brenda CK, a kao savršen dodatak tu su naušnice Swarovski sa zelenim kamenjem.

 

Haljina Desigual – 759 kn / 529 kn, cipele Zara – 349,90 kn, torba CK (Fashion & Friends) – 1099 kn / 769,30 kn, naočale MaxMara (Ghetaldus) – 2290 kn / 1374 kn, naušnice Swarovski – 579 kn / 405, 30 kn