Donosimo najveći vodič kroz sniženja

27. pro 2020

Izdvojili smo odlične artikle koje možete pronaći u trgovinama Arena Centra i Arena Parka

Danas su službeno počela velika zimska sniženja i ujedno najbolja prilika da uhvatite dobre komade po odličnim cijenama. Svi brendovi imaju dobre popuste te ćemo vas danas provesti kroz dio ponude za žene, muškarce i djecu.

Ako danas idete u shopping, vodite računa o sigurnosnim mjerama i poštujte propisani razmak. Više o tome možete pronaći ovdje.

Nećemo duljiti već idemo na put kroz galerije u kojima vas očekuje pregršt komada za svaku prigodu.

Žene

Dobre kožne čizme, sportska oprema, donje rublje, mekane pidžame, elegantan komad nakita? Baš sve što tražite sada vas čeka na odličnim popustima. U ovo vrijeme najbolje je kupovati kvalitetnije komade od prave kože ili već etablirane brendove čije su vam cijene možda bile previsoke. Obratite pažnju na tople jakne brendova LC WAIKIKI i Napapirji. Proučite ponudu brendova adidas i Nike gdje vas očekuje sve za sport, ili se ušuškajte u fino rublje s potpisom brendova Lisca i Yamamay.

Muškarci

Znamo da vam shopping nije najdraža disciplina, ali s ovim popustima i komadima koje smo odabrali sigurno ćete promijeniti mišljenje. Potražite idealne nove tenisice u adidasu i Nikeu. Odaberite mekane i tople čizme u Championu. Decihmannu, Extra Sports ili Office Shoes. Poklonite si neki dobar sat za kraj ove godine i kao najavu bolje 2021. a koji možete pronaći u Watch Centru.

Djeca

Za vaše najmlađe također postoji velik izbor mekanih pamučnih komada poput bodija, majica i pidžamica. Pamuk potražite u brendovima Gap, Petite Bateau i LC WAIKIKI. Cipelice u trgovinama Mass, a mekanu dječju trenirku u brendu adidas.