Priznajte, i vama je nedostajalo “virkanje” po dućanima u potrazi za novim parom tenisica, traperica ili nekog modnog dodatka poput finog sata ili novih sunčanih naočala.

Proljeće je omiljeno vrijeme za shopping. Dani su nam dulji, temperature su više i boravimo na svježem zraku uz neku kavicu 2 go, nakon ove najduže zime u povijesti svih zima.

Što ćete odjenuti za kavu? Ili potencijalno za večernji izlazak na terasu kada jednom mjere popuste? Ne brinite. Imamo sve što vam je potrebno i ne morate se čak ni truditi i scrollati po web shopovima prije odlaska u kupovinu. Dovoljno je da bacite pogled na našu galeriju gdje smo okupili čak 40 noviteta s potpisom poznatih brendova.

Koje su smjernice za sezonu?

Trendovi za sezonu proljeće/ljeto 2021. i dalje nalažu ležernost što vam sigurno odgovara. Nosit će se pamučne majice, hoodieji, trenirke i to u kompletu sa sakoima, balonerima i laganim parka jaknama.

Kod obuće su stvari jako jednostavne i svi brendovi su se usuglasili da su tenisice br.1. Bilo da nosite Nike, adidas, Champion, Lotto ili neki drugi brend, možete ih furati tijekom cijelog proljeća u kombinaciji sa svim dnevnim i večernjim opcijama.

Ne zaboravite na modne dodatke. Dobar par naočala (obratite pažnju na moćan dizajn brenda Carrera) će vam poslužiti i u ljetnoj sezoni, a ako se želite nagraditi i krenuti u nadamo se, dobru poslovnu sezonu, svakako poručite ponudu ručnih satova koji su pravi statement komad na ruci svakog muškarca.

U galeriji donosimo naš odabir novih proljetnih komada koje možete pronaći u trgovinama Arena Centra i Arena Park.