A posebno nas veseli kada su sniženja, jer za stvarno odlične cijene možemo pronaći vrhunske komade i modne brendove. Sniženja nam još traju i prognoza vani je napokon zimska (dočekao nas je i snijeg danas), tako da se uputite u Arena Centar po sve što bi vam moglo trebati za ovu zimu.

Napravili smo vam jedan dobar izbor koji će vas “pokriti” u svim aktivnostima od poslovnih sastanaka (sakoi, košulje), sportskih aktivnosti (trenirke, tenisice) do ležernijih druženja s ekipom ili prvog dejta.

Tenisice je uvijek najbolje kupovati na sniženjima pogotovo ako se radi o kultnim i već poznatim brendovima. U zimskoj sezoni ćete uvijek pronaći jako dobar odabir tenisica od prave kože i onih koji dizajnom koketiraju s čizmama ili cipelama za snijeg te ako ste pravi entuzijast za tenisice, ovo će vam sigurno biti dobar shopping ulov.

Na sniženjima potražite kvalitetne sakoe (mislimo na one načinjene od vrhunske vune kakve ima Galileo) i puffer jakne u kojima možete provesti vikende na nekoj sniježnoj padini.

Ako ste u lovu na modne dodatke, i to one jako ekskluzivne poput finog ručnog sata, tu ćete stvarno osjetiti razliku u cijeni. U Watch Centru smo pronašli dva modela premium brenda Invicta koji su stvoreni za šmekere.