4 muška sata za svaku kombinaciju

04. kol 2021

Ne znate odabrati sat ovisno o prigodi? Onda svakako proučite naš mini vodič i nikada više nećete pogriješiti s odabirom

Možemo li kazati da je muški ručni sat poput ženske torbice? Točnije asesoar koji se bira po prigodi i stylingu i koji je statusni simbol i modni izričaj u jednom? Muškarci obično u svojoj kolekciji imaju više satova, pogotovo ako govorimo o gorljivim obožavateljima ovog asesoara. Tu je sat za sport, sat za casual kombinacije, sat za impresionirati nekoga, sat za svečane prigode. Znamo da živimo u eri: “sve ide sa svim”, ali ako želite biti modno osviješten muškarac, onda biste ipak trebali obratiti pažnju na kombinaciju sata s prigodom i stylingom. Imamo nekoliko rješenja i sva su jako jednostavna i dostupna u trgovinama Arena Centra.

Sportski look

Manje više smo svi u nekom sportskom ležernom stilu jer takav je bio veći dio ove godine i cijela prošla. Ako su vam trenirke i hoodie majice omiljena odjeća, onda na ruci trebate jedan dobar sportski sat koji nije pretenciozan i koji pripada kombinaciji. U slučaju sportskog looka se odlučite za G – Shock (Endi Centar, 1290 kn) koji će vam pristajati dobro i u sportskoj aktivnosti i u ležernim izdanjima za kavu ili grad.

Poslovni “power” look

Poslovne kombinacije zahtijevaju poruku moći na ruci, a to ćete postići odabirom modela koji jednostavno privlači pažnju na ruci. Odijela su sama po sebi moćan look i zato ih nazivaju “power suits” te im uvijek treba pridodati kvalitetne cipele i kvalitetan ručni sat. U ovom slučaju na satu se ne štedi i birajte samo najbolje. Idealan omjer moći i dizajna ima Jaguar Hybrid Heta 1892 (Festina, 3285 kn)

Casual elegancija

Za dejt, za opuštenu večeru s prijateljima, za kombinaciju košulje i traperica – u svim ovim prigodama birajte eleganciju koja nije nametljiva. Uvijek će vam dobro doći kao detalj koji će učiniti razliku u stylingu, a neće odvlačiti pozornost. U ovom slučaju najbolji odabir je Jacques Lemans (Watch Centar 1699 kn) ili Fossil (Cordis, 969 kn).