Bez ovih komada ne idemo na plažu, a nećete ni vi

02. kol 2022

Ovisno o tome gdje ljetujete, odlazak na plažu može biti pravi modni statement. Od torbica do izbora kupaćih kostima i dodataka, svaki odlazak na more je prilika za dobar styling. Otkrit ćemo vam naše favorite

Sve moderne plaže u nekim poznatim domaćim, ali i inozemnim ljetovaištima, imaju kompletan sadržaj zbog kojeg nećete napustiti poziciju satima. Želite kavu, koktel, sladoled, nešto za pojesti da utažite glad do večere? Sve je na dohvat ruke i po mogućnosti začinjeno nekom zaraznom ljetnom melodijom koja trešti iz zvučnika. Svi znamo kakav odmor očekujemo kada idemo negdje i što otprilike trebamo spakirati, ali čini li vam se da je prošlo vrijeme ručnik + bikini?

Ako pogledate ponudu ljetnih komada, za plažu vam je sada osim kreme za sunčanje i kostima, potreban cijeli niz artikala koji vas mogu transformirati u osobu koja je upravo krenula na ručak ili koktel. Kako? Jednostavno je i čak se ne trebate previše mučiti u vječnom scrollanju jer imamo vodič za vas.

 

Krenimo od kupaćeg kostima kao ultimativnog ljetnog komada. Sigurno ste vidjeli da se ove sezone nosi apsolutno sve, od badića koji izgledaju kao bodyji, do bodyja koji izgledaju kao badići. Bikiniji su još uvijek hit, ali i tankiniji koji su komplet kratke majice i donjeg dijela kupaćeg. Za odlazak na plažu trebate imati prigodnu torbu, a nema prigodnije i modernije od pletenog modela koji je inspiriran novom Pradinom kolekcijom. Tu su i udobne natikače od gume i pjenastog materijala koje su naravno oversized i nose se u neutralnim tonovima ili bojama lavande, zelenoj i žutoj.

Za odlazak na ručak će vam trebati neka lagana haljina, po mogućnosti s rupicama ili pletena jer trendove pratimo. Odjenite je preko badića i spremni ste za ručak. Ponesite i lagane espadrile ako su vam natikače ili Crocsice previše sportske za prigodu. U torbu ubacite i kratke hlačice i top u kojima možete kući s plaže, a gotovo smo sigurni da sunčane naočale ne trebamo isticati. Ili?

U galeriji se nalazi naša lista “must have” komada za plažu i svi su trenutno sniženi. Potražite ih u trgovinama Arena Centra.