Znate li koja je najbolja ljetna kombinacija za dan?

23. lip 2022

Vrućinu gradskog asfalta gasimo s udobnim odjevnim kombinacijama, a jedna od najdražih i najlakših nam je košulja u kombinaciji s kratkim hlačicama

Uvijek ista priča. Svi jedva čekamo ljeto, dozivamo ga uživo, na društvenim mrežama, odbrojavamo još od veljače koliko dana ostaje do najljepšeg godišnjeg doba. Onda ljeto dođe i ako smo još u gradu, mučimo se s odabirom kombinacije u kojoj će nam biti ugodno, koja će izgledati u skladu s gradskom vrevom i koja će biti moderna. Na društven9im mrežama se predlaže svašta i puno toga nije baš izvedivo ako vam treba praktična kombinacija, stoga kad god imate dilemu najbolje je pojednostavniti stvari. Kako? Pa tako što uzmete dva komada koji su oličenje ljeta i jednostavnosti.

Jedan su kratke hlačice. Najpopularnije su one od trapera i na vama je samo da odaberete kroj i duljinu. Bermude, visoko rezane, mom’s kroj, balon kroj – odaberite što god vam najbolje pristaje na građu tijela i obavezno ih probajte u fizičkoj trgovini jer se online možete prevariti s duljinom. Pored trapera ovog ljeta je jako popularan “terry”. To je materijal od kojeg se proizvode ručnici i jako je ugodan za svakodnevno nošenje. Pamuk i lan su naravno kraljevi ljeta i njih uvijek birajte kao prvu opciju.

Oversized košulja od lana treba imati svoju kategoriju jer je svima omiljeni odjevni predmet. Možete je nositi zakopčanu uz kratke hlačice, preko badića kao jaknicu na moru, odjenuti je kao mini haljinu ako je dovoljno duga, nositi je zavezanu oko struka uz neku lijepu dugu suknju..

U ponudi high street brendova se nalazi lanena košulja u svakoj boji koju možete zamisliti. Zelena i zemljani tonovi su siguran odabir, ali klasična bijela nikada ne izlazi iz mode. Štoviše, potražite je na našoj listi bezvremenskih komada o kojima smo pisali ovog proljeća.