Što pokloniti beauty entuzijastima? Darujte im ove predivne setove

20. pro 2021

Naša misija za ove blagdane ja da vam olakšamo kupovinu i da se možete u istu uputiti opušteno

Naši shopping vodiči su zato osmišljeni upravo tako da se možete lakše snaći u moru svega što se nudi i da dobijete one ekstra bodove kod osobe kojoj darujete poklon jer ste odabrali najbolje. U svijetu ljepote, Božić je posebno razdoblje jer svi brendovi nude neke limitirane kolekcije i setove koji su jako popularni kao poklon. U setovima se obično nalaze minijature najpopularnijih proizvoda nekog brenda ili posve novi proizvodi koji su nastali kao dio blagdanske kolekcije.

Lancome blagdanski poklon set (Douglas) – 1042 kn

Blagdanski setovi su upravo zbog svoje raznovrsnosti odličan pokon jer će osoba koju darujete među svim artiklima sigurno pronaći neki koji joj se sviđa. Brend Lancome uvijek ima jako raskošne setove koji će oduševiti ljubiteljice luksuznije kozmetike. U njemu se nalazi kombinacije preparativnih i dekorativnih proizvoda u mini i originalnim izdanjima.

Za sve ljubiteljice make up-a tu su MAC i Kiko Milano sa svojim blagdanskim setovima u jako šarmantnim pakiranjima. MAC u svom setu donosi sve za lice, a Kikom Milano jednu raskošnu paletu baršunastih ruževa. Tu je i brend Jane Iredale (DermaCare) koji je za ove blagdane osmislio paletu sjajnih sjenila, baš za Novu Godinu.

 

MAC BEST-KEPT SECRET LIP KIT red 392 kn, Kiko Milano “Lipstick Kit” – 269,90 kn, Jane Iredale “Dazzle & Shine” – 399 kn

Ako ste se odlučili za isključivo preparativnu kozmetiku, tu isto nećete naići na prepreke. Setovi su jako luksuzni i namijenjeni su određenom tipu kože. U ovom slučaju bi bilo dobro da znate koju problematiku ili tip kože ima osoba kojoj darujete poklon pa da se onda savjetujete s prodavačima u trgovini. The Body Shop ima odličan set koji donosi uljni čistač lica i kremu.

 

The Body Shop Rich & Bright Oils of Life –  419,90 kn, Nutty & Nourishing Shea Essentials Gift – 219,90 kn

U DermaCare centru vas očekuje velik izbor jako cijenjene kometike Dermalogica u koju se kunu sve žene koje imaju bilo kakve probleme s kožom. Pored standardne ponude, za ove blagdane nude i pakete kao što je onaj u kojem ćete dobiti njihov cijenjeni serums vitaminom C i kremu oko očiju i koji košta 999 kn.