Želite biti njegovani? Ovo su beauty proizvodi za muškarce koji se koriste tijekom cijele godine

23. svi 2022

Vrijeme je da otkrijete proizvode koji će obogatiti vašu rutinu i učiniti kožu njegovanom

Muška ljepota je dugo vremena bila tabu tema i proizvodi za njegu su nekako uvijek bili stavljeni po strani. Ne možemo kazati da se radilo na brendingu i edukaciji muškaraca o njezi kao takvoj. Čak se dugi niz godina proklamiralo da se „frajeri“ ne njeguju već se samo umiju i krenu u dan. Na Instagramu ćete pronaći niz memeova na temu muške i ženske njege. Obično prikazuju žene i pedeset proizvoda koje koriste samo u jednoj rutini i muškarce koji se doslovno namažu jednom kremom koja po mogućnosti košta 20 kuna i lice im je kao savršeno.

Jasno vam je koliko je tu stereotipa koji su danas napokon uspješno razbijeni jer svi imamo problematike kože, svi imamo akne, suhu kožu, masnu kožu i da, svi želimo imati lijepu kožu. Problem je što su muškarci godinama sramežljivo odlazili u drogerije ili bi u iste poslali supruge/djevojke da im uzmu neki proizvod. Možda niste dosad razmišljali o stigmi muške ljepote, ali gotovo smo sigurni da imate barem jednog muškarca u životu čiji beauty proizvodi zauzimaju samo ¾ police.

Srećom vremena su se promijenila i beauty brendovi su počeli razmišljati o muškim potrebama nudeći im puno više od parfema i toaletne vodice. U njezi svi trebamo imati i dobar serum, dobru kremu, dobar face wash i sve što nam ciljano pomaže i djeluje na problematiku kože.

Mnogi beauty brendovi danas imaju jako raskošne beauty linije u kojima ćete pronaći cijele setove za njegu, od hidratantnih krema, krema za područje oko očiju, seruma i naravno grooming proizvoda za bradu.

 

Vjerojatno ste najviše kupovali proizvode za njegu brade i after shave losione, ali svakako tom ritualu trebate pridodati neko njegujuće ulje za lice i dobru hidratantnu kremu. Brijanje jako stresira kožu i nakon njega mogu nastati prištići ili suhoća kože koja za rezultat ima perutanje. Kvalitetna hidratantna krema će vam stvarno dobro doći.

Krema za njegu osjetljive kože oko očiju je također “must have”, pogotovo ako gledate u ekran cijeli dan na poslu ili ste izloženi suncu. Na očima se prvo vide znaci starenja te je ovo područje važno adekvatno njegovati.

U galeriji smo izdvojili proizvode s potpisom provjerenih svjetskih brendova i sve ih možete pronaći u trgovinama Arena Centra.