Vrijeme je za shopping čizama i imamo atraktivne modele

19. ruj 2022

Iz jesenske ponude čizama smo izdvojili čak tridesetak modela različitih stilova. Pronađite svoj i nosite ga cijelu sezonu

Volimo čizme. Ne, točnije – obožavamo čizme i sve što možemo nositi s ovim ultimativnim komadom. Imamo ih u svim bojama i u svim modelima, a vjerojatno najdraže su nam one koje imaju suptilnu visinu potpetice u kojoj možemo hodati cijeli dan i obavljati sve dnevne zadatke.

Nove kolekcije su nam dale za naslutiti ono što smo pretpostavljali – nosi se sve, u svim bojama i svi kultni modeli (UGGS) su i dalje jako traženi i omiljeni. Kada birate nove čizme uvijek gledajte na što se sve daju kombinirati. Nećete pogriješiti ako se odlučite i za neki trendovski model koji vas napada s Instagrama, ali samo ako znate da imate kombinacije uz koje ih možete nositi. To se zove savjesna kupovina koju nećete zažaliti i zbog koje te čizme neće onda završiti na dnu ormara.

Kaubojke i Chelsea boots su uvijek najbolji izbor za ranu jesen. Kaubojke možete pronaći u verzijama od prave ili umjetne kože, kao i brušene kože. Iako je kišna sezona pred nama, očekujemo i sunčanu jesen, pa model od brušene kože može biti savršen dodatak u ovom razdoblju. Chelsea boots su klasične crne čizme od glatke kože koje stilom podsjećaju na vojničke ali su više “ispolirane”.

Kasnu jesen provedite u udobnim i toplim UGG modelima ili u vojničkim čizmama koje su podstavljene. Hladnije vrijeme zahtijeva funkcionalnost prije svega što znači da morate imati nepromočive čizme koje štite noge od hladnoće.

Za večernje izlaske odaberite čizme s potpeticom. Jako su popularni metalik modeli s tzv. “kitten” heal koja nije viša od 4cm, ali i čizme u stilu 70-ih s debelom potpeticom visine do 10cm.

U galeriji donosimo 30-ak modela koje možete pronaći u trgovinama Arena Centra.