Nećete se naljutiti ako kažemo da su žene majstori shoppinga i nekako uvijek pogode što treba njihovom partneru kao poklon. Ženama je shopping često manji stres od muškaraca i zato smo tu da vam olakšamo veliki dan ljubavi poznat kao Valentinovo. Valentinovo možete ignorirati, misliti da nije praznik za vas, ali istina je da koji dan prije samog 14.veljače uvijek očekujemo neku sitnicu koja će nas razveseliti. Samo kao neki znak pažnje i uspomenu na taj dan.

Što odabrati kao idealan poklon?

Kako smo napomenuli i sitnice su sasvim dovoljne za iskazivanje pažnje i nježnosti. Poklon ne mora nužno koštati puno da biste njime poslali poruku. S tim na umu ćemo vam otkriti da ne možete pogriješiti sa beauty setom u kojem se nalaze neke fine kremice za tijelo ili kupke (L’Occitane, Lush). Ako vaša bolja polovica voli sport, odaberite lijepe tajice (Nike, adidas) ili tenisice. Možete se odlučiti i za zgodan paket proteinskih dodataka prehrani koji nudi Polleo Sport.

Nakit je uvijek lijep odabir i tu se vodite pravilom da budete što decentniji. Ako dobro poznajete modni ukus vaše partnerice, onda nećete imati problema s odabirom odjeće. Kvalitetni vuneni kaput (Varteks) ili pletivo su siguran pogodak.

Ako niste sigurni što darovati, imamo ideju kako ćete na elegantan način izvesti da voljena osoba sama odabere svoj poklon. Uvijek se možete odlučiti za poklon karticu Arena Centra koja je ovaj mjesec u znaku ljubavi kako prema voljenoj osobi tako i prema našoj Planeti jer je u potpunosti napravljena od eko-friendly materijala. Poklon karticu možete pronaći u zoni koja je smještena uz pult unutar centra na kojem vas od 11. – 14.2. čeka i poseban poklon za vašu voljenu osobu.

Kupnjom poklon kartice koju možete iskoristiti u više od 140 trgovina Arena Centra i Arena Parka imate mogućnost sudjelovanja u jednom zanimljivom ljubavnom kvizu čiji će odgovori poslužiti kao idealna smjernica za potpuno personalizirani poklon.

U međuvremenu smo vam izdvojili 30 idealnih poklona kroz koje možete prelistati i pronaći nešto za svoju bolju polovicu. Prođite kroz našu galeriju i pronađite nešto lijepo.