Last minute ideje za poklone za Valentinovo

14. velj 2024

Ljubav je u zraku i u malim znakovima pažnje!

Dan zaljubljenih je tu i bez obzira obilježavate li ga ili ne, mali znakovi pažnje koji voljenim osobama u našem životu izmame osmijeh na lice uvijek su dobrodošli!

Rasprave oko toga je li Valentinovo samo jedan od onih dana koji se s godinama odmaknuo od svog povijesnog herojskog i romantičnog značenja i pretvorio u još jedan marketinški dan fokusiran isključivo na konzumerizam ostavit ćemo po strani. Ljubav se živi svaki dan u godini, ali kao jedna od najvažnijih stvari u životu definitivno ju je lijepo dodatno slaviti, obilježiti i u njoj uživati.

 

Valentinovo po našem mišljenju nije rezervirano samo za parove i romantiku. Možda ste nedavno preživjeli ljubavni brodolom ili vam ruže, srca i prikazi savršeno zaljubljenih parova koji su ovih dana prepravili naš svakodnevni život jednostavno idu na živce. Od izloga u dućanima do društvenih mreža ljubavne motive ovih dana teško je izbjeći. Ljubav dolazi u različitim oblicima- prijateljska, obiteljska, ljubav prema samome sebi. U našem malom shopping vodiču fokus smo stavili na poklone koje možete kupiti u zadnji čas i idealni su mali znakovi pažnje koji predstavljaju ljubavnu sreću u različitim oblicima. U našem izboru su se tako našli prigodni valentinovski pokloni za najmlađe članove obitelji, ljubitelje nogometa, za one koji žele razmazati sami sebe, modni pokloni i prigodna čestitka kao originalan i personaliziran poklon od srca.

U nastavku donosimo najbolje odobire za last minute shopping za Valentinovo:

Baby center igračka za bebe; Balon centar čestitka

Calzedonia ženske čarape; GNK Dinamo Fan Shop muške kratke hlače

The Body Shop krema za ruke; L’Erbolario Dalia parfumirana krema, Farmacia

Zara muška košulja; Zara Men muška košulja