Moramo vam priznati jednu stvar. Malo se veselimo hladnijoj sezoni i nižim temperaturama. Da, ljeto je divno i doista je ove godine trajalo dugo, ali vrijeme je da se okrenemo jeseni i svim njenim udobnim kombinacijama. Pritom posebno mislimo na hoodie majice, najmekanije i najudobnije saveznike koje možemo imati u ormaru. Hoodies su jako popularne među muškarcima i ženama i toliko su se udomaćile u našim ormarima (pogotovo za vrijeme pandemije kada smo svi šetali u trenirkama), da smo jednostavno oduševljeni činjenicom da nas taj trend udobnosti nije prošao. Štoviše…

Hoodie više nije samo neka sportska majica koju nabacimo na sebe. Kombiniramo je na bezbroj načina i to u stylinzima koji vam na prvi pogled možda ne izgledaju kao “sparivi”. Nosimo ih u kombinaciji s trapericama i balonerima od pamuka ili kože, nosimo ih sa sakoima i donjim dijelom trenirke, sa dugim uskim suknjama i vojničkim čizmama. Možete ih nositi i sa oversized sportskim jaknama kako to radi influencerica Beatricia Palčić. 

Pored oversized hoodie majica koje su nam najdraže, ove sezone se nose i “cropped” modeli. Možete ih nositi dok još nije jako zahladilo kao modni statement, ali bismo preporučili da ih za hladniju sezonu ipak kombinirate s nekim bodyjem.

U galeriji smo izdvojili modele iz aktualne ponude trgovina Arena Centra.