Mokasine, espadrile i balerinke tri su najpopularnija modela obuće kada je riječ o ravnim cipelama. Taj podatak vas neće začuditi jer govorimo o modelima koji su preživjeli desetljeća različitih modnih trendova. Slavna glumica Jane Birkin je obožavala espadrile, holivudska diva Joan Crawford je još davne 1928. hodala u kožnim mokasinama, a Brigitte Bardot je obožavala ženstvene balerinke koje je nosila uz suknje punog kruga i majice golih ramena.

Jedino što se promijenilo jest način proizvodnje i mogućnosti odabira. Danas doista možete pronaći cipele kakve ste zamislili, a na neki high end brendovi nude i personalizaciju kako bi vaš model cipela bio jedinstven.

U ponudi trgovina Arena Centra pronašli smo bogat izbor mokasina, balerinki i espadrila koje ćete lako kombinirati s proljetnom i ljetnom garderobom. Ovi bezvremenski modeli pristaju uz traperice, kratke hlačice, ljetne haljine, odijela…

Mokasine kombinirajte s odijelom muškog kroja, za balerinke posudite inspiraciju od B.B. i uparite ih s nekom raskošnom suknjom A kroja i bijelom košuljom ili majicom, a espadrile nosite uz mini ljetne haljine ili kratke hlačice “paper bag” kroja i pamučni t-shirt.

U galeriji niže pogledajte modele iz trgovina Arena Centra: