Kaubojske čizme sigurno pripadaju u tu kategoriju jer ih na nogama poznatih trendseterica viđamo već dvije uzastopne sezone, i čini nam se da ne namjeravaju prepustiti svoje mjesto kao najpoželjniji komad obuće. Prvo su ih u kolekcijama predstavile poznate modne kuće, a  onda su zahvaljujući Instagramu i high street brendovima, postale predmetom žudnje svake žene.

Jesensku sezonu su obilježili modeli od čvrste glatke ili teksturirane kože (kroko, zmijski uzorak), a proljeće je rezervirano za modele od brušene kože ili mekane tanje kože u kojoj noga diše. Ako niste sigurni koji model odabrati, vodite se oblikom nogu. Tanke noge će dobro izgledati u modelu visine do koljena dok će dame s jačim listovima izvući najbolje iz modela u visini gležnja.

Kaubojke možete ukomponirati u sve proljetne modne trendove. Dobro će pristajati uz lepršave haljine (mini, midi, maksi), mini suknje od trapera ili modele s asimetrično rezanim volanima, možete ih nositi s trapericama ravnog kroja čije ćete nogavice ugurati u čizmu za pravi street style look ili ih nositi uz kratke hlačice kada nam dođe sezona glazbenih festivala.

U galeriji pogledajte modele koje možete pronaći u trgovinama Arena Centra.