Tjedan nam je sunčan. Iskoristite ga za ove trendy modele sunčanih naočala

05. lis 2022

Nakon tjedan dana kiše koja nam je doista pokvarila raspoloženje, napokon smo ušli u razdoblje sunca i ugodnih temperatura. Vrijeme je da izvadite sunčane naočale. Imamo ideje!

Vjerojatno se pitate koje trendy modele sunčanih naočala nosimo ove sezone. Prvi odgovor je oversized i to modeli koji izgledaju kao da su ovaj trenutak stigli iz 70-ih ili 80-ih. Ako ste gledali seriju “Lude Sedamdesete” onda znate o kakvim modelima govorimo. Veliki okviri i stakla u bojama su trend ove rane jeseni. Možete se odlučiti i za okvire koji su dodatno ukrašeni perlicama, kamenčićima ili dolaze u raznim bojama koje nisu klasična crna ili bijela.

Onda dolazimo do avijatičarskih modela s naglaskom na Ray-Ban koji su definitivno prvaci ove kategorije još od osnutka brenda. Avijatičarske modele ćete često vidjeti na cool curama s Instagrama kao što je influencerica Anastasia Shepelevich  koja ujedno ima jednu od najvećih kolekcija naočala koju smo vidjeli online i fotografira ih redovito.

B

@shepelevich

 

Mačkasti modeli su simbol ženstvenosti i imaju taj retro štih koji volimo. Dugi niz godina su svi nosili model brenda Celine (koji je i danas pri vrhu liste najpopularnijih), a za ovu sezonu se odlučite za model brenda Bottega Veneta ili Max Mara. Kod mačkastih okvira možete birati između klasičnih ili onih malo ekstremnijih čiji su okviri dodatno ukrašeni.

U galeriji pogledajte modele koje možete pronaći u trgovinama Arena Centra.