Ako je suditi po prognozi, a i kišnom petku koji nas je probudio danas, male su šanse da ćemo ovaj vikend provesti u nekim vanjskim aktivnostima. Iako smo dobar dio proljeća proveli kući, ne svojom voljom, ideja o nekom udobnom vikendu kod kuće uz svoje rituale ne čini se kao loša ideja pogotovo sada kada su se temperature spustile i kada nam slijede pravi jesenski dani.

Vrijeme provedeno u toplini svog doma cijenimo iz više razloga, a prvenstveno zbog činjenice da možemo staviti telefon na airplane mode i opustiti se u nekim laganim aktivnostima i sitnim veseljima. Na primjer, koliko vam znači dobra šalica kave ispijena u miru? Nama znači sve. Još ako dolazi od majstora kave Nespresso, male su šanse da taj prvi jutarnji ritual nećemo protegnuti na barem sat vremena.

Vikend možete iskoristiti za njegu. Znate na što mislimo. Hodate po kući u svojoj omiljenoj pidžami ili trenirci, a na licu imate sve moguće serume, maske i kreme za koje nemate vremena preko tjedna. Predlažemo da razveselite svoju kožu nekim od hranjivih seruma i krema brendova L’Occitane i Kiehl’s koji će vas doslovno hidratizirati od glave do pete. L’Occitane je predstavio božanstveni serum za lice na bazi smilja (najbolje je za bore), a Kiehl’s ima bestseller u vidu kreme od avokada za područje oko očiju.

Ako niste imali vremena za dobru knjigu, sad možete progutati neko zanimljivo štivo u jednom dahu. Ili možete pogledati sve sezone vaše omiljene serije na Netflixu ili nekom od streaming servisa. Iskustvo kina u kući ove sezone donosi Samsung (Instar) sa svojim smart TV-om nove generacije koji ima sve opcije koje će vas prikovati uz ekran. Naravno dok ležite na kauču, u mekanoj pidžami, dobro hidratizirani i sretni. I sjetite se, telefon na airplane mode. Ovaj vikend je samo za vas.

U galeriji pogledajte naše male pomagače za savršen vikend kod kuće. Možete ih pronaći u trgovinama Arena Centra.