Je li vas umorila zima? Vjerujte nam i nas je također. Jedva čekamo da krenu oni lijepi proljetni dani i da se premještamo s jedne terase na drugu i upijamo zrake sunca. Ako ćete nam se pridružiti u tom raspoloženju, onda vas sigurno zanima što ćemo nositi u proljetnoj sezoni? Odgovor su nam dali gotovo svi modni brendovi koji nalažu boje, boje, boje i to sve vibrantne tonove u kojima nema šanse da ostanete nezamijećeni.

Blejzeri su napustili monokromatska izdanja i sada dolaze u jarko ružičastoj, vatreno crvenoj ili trava zelenoj boji. Štoviše, kupite cijelo odijelo u ovim tonovima i nosite ga s nekim tenisicama ili mega popularnim natikačama. Uvijek moderne slip haljine dolaze u prekrasnim tonovima nježno ružičaste, žute ili zelene i divno će pristajati uz sandale s blok potpeticom (pronašli smo ih u Aldu).

Modni dodaci su također u najraskošnijem buketu boja. Versace Jeans Couture, inače novi brend u multibrend trgovini Fashion & Friends ima jako chic torbicu od lakirane kože u ružičastoj boji s dodatkom zlatnih lanaca. Aldo u proljetnoj kolekciji donosi dvobojnu torbu od plastike u tonovima narančaste i ružičaste.

U galeriji ispod pronađite naše omiljene komade u bojama iz trgovina Arena Centra.