Super mogućnost za mame! Kako obaviti ljetni shopping za klince, a i sebe počastiti?

08. svi 2024

Gdje obaviti totalno cool ljetni shopping za klince i ostvariti niz pogodnosti?

Shopping za klince ima ‘dvostruko lice’: s jedne strane od roditelja zahtjeva vrijeme i novac, no s druge strane mnogi – osobito mame – u tome uživaju, jer su trgovine pune preslatkih stvarčica zbog kojih se nerijetko ‘raspametimo’ i – želimo sve! Osim raskošnom i raznolikom ponudom modnih noviteta za proljeće i ljeto za čitavu obitelj, Arena Centar je svoj status najbolje shopping destinacije potvrdila još jedni novitetom koji ćete obožavati i koji će ‘laskati’ vašem budžetu – Arena SPOT aplikacijom u kojoj svaki račun možete pretvoriti u bodove, a bodove u odlične poklone. Naime, Arena SPOT aplikacija prva je loyalty aplikacija za shopping centre u Hrvatskoj, čiji je cilj skupljanje bodova kroz skeniranje računa u 200-tinjak trgovina Arena Centra i Arena Parka. Korisnici Arena SPOT aplikacije dobili su tako bolje iskustvo shoppinga jer će svakim posjetom Arena Centru moći dobiti bodove vjernosti i mijenjati ih za atraktivne nagrade. Obavite shopping za klince, skupite bodove na aplikaciji i počastite sebe! Već pri kreiranju profila korisnike očekuje poklon dobrodošlice koji se preuzima u Arena Centru.

Savršeni ljetni đir

Haljina, Baby Center; haljina, Zara; košulja, Zara; komplet, Baby Center

Na plažu sa stilom

Kupaći kostim, Baby Center; kupaći kostim, Zara

Samo neka je ugodno i udobno!

Majica kratkih rukava, Baby Center; majica, H&M; majica s motivom sladoleda, Baby Center; sandale, Ciciban; cipele, Froddo; sandale, Zara; balerinke, Zara

S Arena SPOT aplikacijom moguće je ostvariti uštede pri kupnji, jer brendovi nude popuste na kupnju. Ovih dana aktualni su, primjerice, popusti na kupnju dječjih cipelica, a možete, primjerice, i nakon obavljenog shoppinga uživati i u zajedničkom obroku u restoranu Submarine u Arena Centru. Da bi korisnik mogao osvajati bodove, najprije je potrebno preuzeti aplikaciju, kreirati profil i skenirati svoje račune u roku od 48 sati od kupovine u Arena Centru i/ili Arena Parku, prateći upute u aplikaciji. Osim toga, bodovi se mogu osvajati ako korisnik preporuči Arena SPOT prijateljima, ako se prijavi u aplikaciji kada je u Arena Centru, prilikom ocjenjivanja aplikacije ili pak za rođendan. Arena SPOT ima 3 razine: Bronze (ostvaruje se pri rezervaciji), Silver (ostvaruje se prikupljanjem 1500 bodova) i Gold (ostvaruje se prikupljanjem 3000 bodova). Svaka razina donosi bolje nagrade i benefite za korisnike.

Fotografija (cover): Pexels