Style for less: Rihanna – posudite stil pop ikone

04. ožu 2020

Rihanna je odavno prevazišla titulu popularne pjevačice. Ova mlada žena sjedi na čelu multimiljunskog beauty s+carstva kojemu je pridodala i insutriju donjeg rublja Savage x Fenty te od prošle godine modni brend FENTY koji posluje pod okriljem koncerna LVMH.

Sa samo 30 godina Rihanna je već ovjenčana s nekoliko važnih nagrada za doprinos pop kulturi i modi. Njen utjecaj je toliko jak da među generacijom millennialsa postoji pravilo koje kaže: ništa što vidite nije cool dok Rihanna to ne odjene. Kao kreatorica trendova u online i offline svijetu Rihanna nam je poslužila kao idealna inspiracija za našu rubriku Style for less u kojoj ćemo vam ponuditi pristupačniju verziju njenog dizajnerskog looka kojeg je pokazala na svom Instagram profilu.

https://www.instagram.com/p/B2fJfmaHvoC/

Monokromatska kombinacija sive i plave ne mora biti dosadna što je Rihanna dokazala slojevitim stajlingom u kojem glavnu riječ vodi kratki kaput/blejzer. Pop diva je ukomponirala artikle iz vlastitih kolekcija Savage x Fenty i Fenty tako da je uz kratki kaput uparila sive tajice s prorezima i slip top u boji leda. Stajling je zaokružen s trendy dodacima – kožnom clutch torbicom, sivom šiltericom i debelom pletenom srebrnom ogrlicom.

U našoj verziji ova kombinacija dolazi sa skinny trapericama brenda CK jeans koje smo ukomponirali s plavim grudnjakom i slip topom kuće Yammamay. Kao idealna zamjena za Fenty kaput poslužio je svijetloplavi kaputić brenda Reserved, a look smo zaokružili sa šiltericom brenda C&A, lančičem Guess, salonkama Nine West i pismo torbicom od gamoša koju smo pronašli u ponudi brenda Reserved.

Cipele, Nine West 419,00kn / kaputić-blejzer, Reserved 799,90kn / slip top, Yammamay 129,00kn / plavi  grudnjak, Yammamay 149,00kn / traperice Calvin Klein Jeans, Fashion & Friends 779,00kn / šilterica, C&A 59,90kn / torba od gamoša, Reserved 99,90kn / ogrlica, Guess 447,20 kn