Što pokloniti šminkerici, klasičarki ili sportskoj entuzijastici?

07. pro 2021

Znate li koje je najbolje vrijeme za božićni shopping? Upravo početak prosinca kada još možete obaviti sve što trebate bez strke i ostavljanja stvari za zadnji trenutak

Pokloni su sami po sebi komplicirani jer prvo dobro trebate istražiti što osoba želi (ako niste jedni od sretnika koji su dobili neku dojavu o željama ili još bolje direktan info od osobe kojoj je poklon namijenjen), potom trebate izdvojiti vrijeme za shopping i nadati se da je željena stvarčica dostupna, i zadnje ali, najvažnije, ono što ste odabrali treba izazvati oduševljenje kod osobe koja je darivana. Lako se pogubiti i u moru odabira i u različitim osobnostima ljudi koji vas okružuju. Zato smo tu da vam olakšamo u kategoriji: pokloni za žene i to kroz tri tipa žena koje sigurno imate u društvu i poznajete. Naravno da se ne možemo svesti na stroge kategorije, ali određeni lifestyle vam sugerira što bi osobu moglo oduševiti. Pa krenimo redom

Šminkerica

Pod šminkerica mislimo na žene koje vjerno prate sve trendove i znaju zašto njihova torba ove sezone ne može biti bez debelog lanca. Dobro su informirane o svim novitetima u brendovima i ne možete im “podvaliti” nešto iz stare sezone za novu. Vole komade koji privlače pažnju, a ako nose natpis nekog renomiranog brenda, onda imate dodatni plus. Ove dame vole shopping, vole nalet adrenalina kada pronađu neku novu stvarčicu koja će im upotpuniti look i sigurno ih nećete razočarati ako dobro proučite naše prijedloge u galeriji ispod.

Z

Klasičarke

Žene koje preferiraju klasiku su jako jednostavne za shopping jer sigurno nećete pogriješiti ako odaberete neku kvalitetnu kožnatu torbu ili cipele, lijepi novčanik, klasične naočale ili komad nakita koji je decentan kao onaj što nude Borboleta, Charm Silver ili Kamena Duga. Uvijek gledajte da se poklonjeni komad može kombinirati s ostatkom ormara. Ako se odlučite za odjeću, neka to bude neki klasični kaput koji je divan poklon i vrijedna investicija. Isto je s elegantnim pletivom ili sofisticiranim širokim hlačama ili crnom haljinom.

Sporty chic

Žene koje vole sport će oduševiti svi sportski gadgeti ili funkcionalna odjeća i dodaci koji će im dobro doći u aktivnostima. Novi par tajica za gym ili novi par tenisica za trčanje? Ovo je jako dobar odabir ako pogodite i omiljenu boju osobe kojoj darujete. Kada kupujete za sportske entuzijastice odlučite se za provjerene brendove jer sportska odjeća prije svega mora biti kvalitetna i otporna. Ide nam sezona skijanja pa bi bilo dobro da nekoga iznenadite s novim parom skija ili nekim cool pancericama. Mala pomoć dolazi u galeriji ispod.