Što nosimo u torbi za plažu?

31. srp 2020

Bez ovih proizvoda ne možemo zamisliti dugi ljetni dan na omiljenoj destinaciji

Napokon smo dočekali sezonu godišnjih odmora koja nam je svima bila prijeko potrebna nakon stresnog proljetnog razdoblja. Gdje god ste odlučili otići vjerujemo da uživate na nekoj od naših plaža i da ste sa sobom spakirali sve potrebne stvarčice za što ugodniji odmor. Torba za plažu jedan je od esencijalnih komada bez kojih ne možemo zamisliti ljetovanje, a danas vam otkrivamo sadržaj naše u kojoj se nalaze top komadi iz ljetnih kolekcija svima poznatih brendova.

Pored kupaćeg kostima u najtrendi boji limuna s potpisom brenda O’Neill (Kruna Mode), na plažu ne idemo bez prozračne haljine/tunike koja je praktičan i moderan izbor za cijeli dan. Naš odabir je boho model s paisley uzorkom iz brenda Women’s Secret. Udobne ravne natikače ili japanke također ne možete zaobići prilikom pakiranja kufera za more, a mi smo se odlučili za minimalistički crni model brenda Nike (Sport Vision). Zaštita od sunca je obavezna tijekom cijele godine i to će vam kazati svaki dermatolog, te na plažu ne idemo bez kvalitetne kreme sa zaštitnim faktorom. Douglas je ove sezone lansirao kolekciju Sun Protection za lice i tijelo koja dolazi po prihvatljivoj cijeni od 99,90kn za 50ml. Kvalitetno štivo s kojim ćemo zamijeniti vječno scrollanje po internetu i konzumaciju loših vijesti pronašli smo u knjižari Hoću Knjigu. Što se još nalazi u našoj torbi za plažu provjerite u nastavku, a sve artikle pronađite već danas u trgovinama Arena Centra.

torba za plažu
torba za plažu

Douglas Collection Sun Protection Face Cream SPF30 (50 ml) – 99,90 kn, Bio&Bio badem- 27,70kn, MaxMara naočale (Optika Anda) – 1.512,00kn, Women’s Secret haljina za plažu – 255,00kn, Family Intertekstil Stanić ručnik za plažu – 139,90kn, Hoću knjigu Igra ljubavi i mržnje – 79,20kn, Nike japanke (Sport Vision) – 189,00kn, O’Neill kupaći kostim (Kruna Mode) – 469,00kn

torba za plažu