Što kupiti kad se useljavate u svoj prvi stan?

31. svi 2022

Svaki od ovih komada će vam trebati za lagan početak novog poglavlja u životu

Ako ste uspjeli kupiti stan iz snova za novo poglavlje u svom životu, čestitamo! Nakon što uđete u svoja četiri zida i razmislite o svim opcijama uređenja i stilu koji ćete primijeniti u novom prostoru ostaju vam sitnice koje doista život znače. To su sve one sitne stvari koje možete čak i predvidjeti, ali su vam itekako potrebne za dnevno funkcioniranje u prostoru. Možda ih ne kupujete sami, već ćete ih dobiti kao vjenčani poklon, a u tom skučaju će vam naš mini vodič poslužiti kao shopping lista trgovina koju možete poslati svojim uzvanicima i predbilježiti se za shopping.

Kad kažemo da neke stvari možete predvidjeti prilikom useljenja (pogotovo ako ste mlađi i ovo vam je prvi korak u samostalni život) doista mislimo na sitnice o kojima su se prije brinule naše majke. Primjera radi, dobar set noževa, sjeckalica za hranu, kvalitetna tava, sve predmete je lako zaboraviti dok ne dođe trenutak da nešto želite skuhati.

U Arena Centru postoji cijeli niz specijaliziranih lifestyle trgovina u kojima ćete pronaći sve renomirane brendove opreme za dom. Vjerujte nam na riječ, da u našoj shopping listi nismo izostavili ništa.

Kuhinja

Bez čega ne možete zamisliti kuhinju ako sa strane maknemo sve ključne elemente? Iznenadili biste se koliko sitnica postoji koje vam olakšavaju kuhanje i samu pripremu hrane. Obratite pažnju na kuhinjske robote koji su namijenjenji za više radnji i u koje doista vrijedi investirati jer će vam trajati dugo i koristit ćete ih sigurno svaki tjedan. Dobra tava i posuda za pečenje je također vrijedna investicija jer jednom kad je kupite, traje godinama, a nudi bezbroj mogućnosti za pečenje i kuhanje hrane, pogotovo kada imate goste. Kuhinjska vaga, krpe, set noževa, sjeckalice – sve stavite na popis.

Dnevni boravak

OK. imate kauč i sve velike elemente koji su kreirali estetiku dnevne sobe u kojoj svi provodimo najviše vremena. Ostaju vam detalji tehnika. Nakon posla se svi volimo zavaliti na kauč i upaliti neki dobar film. Ako ste tech freak, znate da vam je dobar tv centralna figura dnevnog boravka. Pogledajte ponudu MI Storea u kojem vas očekuju pametni televizori nove generacije. Tech freakovi će cijeniti i dobar zvučnik, a genijalan spoj dizajna i kvalitete ima kultni Marshall koji se nalazi u iStyle trgovini. Usisavači su must, a ako se želite baš maksimalno opustiti, onda odaberite robotski usisavač koji radi posao za vas. Usisavanje mnogima nije najdraži kućanski posao (kao peglanje) i zato je ovaj mali pomoćnik nešto najbolje što možete useliti u svoj dom.

Ovo naravno nije sve i cijeli izbor detalja za dom vam donosimo u galeriji niže.