Stiže nam najljepše doba godine. Pripremite se za Advent

26. stu 2020

Malo nas stvari veseli u ovoj godini te nam je ovaj Advent još važniji kao simbol topline

Složni smo u jednom, a to je da je 2020. bila poprilično izazovna u svim aspektima življenja. Pa ipak, nadolazeće blagdansko vrijeme nekako budi nadu da će ova godina uskoro biti iza nas i da ćemo u narednu proživjeti zahvalni što smo prošli većinu izazova i ostavili ih iza sebe.

Advent je uvijek najljepše doba godine i nema razloga da ovaj bude iznimka. Štoviše, ako nam je ikada bila potrebna toplina, ljubav, razumijevanje, to je za ovaj Advent. Miris kolača, cimeta, vanilije, adventski vijenac, lampice i ukrasi – sve nas to vraća u djetinjstvo kada smo na svako božićno jutro doslovno istrčavali iz kreveta, ravno pod bor i poklone koji su nas čekali.

Tu atmosferu ćemo kreirati i za ove blagdane uz pomoć bogatog božićnog asortimana koji nas očekuje u trgovinama Arena Centra i Arena Parka. Bilo da tražite bor, lampice, svijećnjake, tematske ukrase za dom, detalje za božićni stol i naravno namirnice od kojih ćete napraviti najukusniji blagdanski obrok i kolače, trgovine u centru su spremne za vaše božićne blagdane.

 

 

Blagdani su nezamislivi bez ukrasa. Lampice su obavezne, kao i ukrasi za bor, mini svijeće. Ako ste u potrazi za ovim artiklima, pogledajte ponudu trgovina Muller i dm. Jysk ima vlastiti božićni magazin koji možete prelistati online prije shoppinga, a u kojem ćete pronaći vodič kroz božićni shopping. Što vas očekuje? Božićna drvca, stolnjaci, vanjska i unutarnja rasvjeta, tekstil. Baš sve što vam je potrebno za savršen ugođaj.

Za vaše kulinarske zvjezdane trenutke tu je Interspar s ponudom svježeg mesa i ribe, povrća i voća, svih sastojaka za domaće kolače, vina i pjenušaca, ali i opreme za dom poput elegantnih čaša i božićnih setova.

Arena Centar je poduzeo sve mjere da vaš blagdanski shopping bude sigurno i sretno iskustvo. Razveselite se i napravite ovaj Božić za pamćenje.