Stiže nam lijepo vrijeme. Pripremite terasu za uživanje u proljeću

29. tra 2021

S lijepim vremenom mnogima se na to do listi nađe i uređenje terase. Imamo nekoliko prijedloga uz koje će ona zasjati

Ako imate terasu ili vrt, onda ste pravi sretnici koji mogu uživati u svojoj prvoj jutarnjoj kavi (ako već niste, probajte Nespresso za dobro jutro) u lijepo sređenom eksterijeru koji ste namjestili baš po svom guštu. Istraživanja kažu da su ljudi u godini i pol pandemije puno više ulagali u svoj životni prostor, što je logično jer smo na njega bili prisiljeni. U tu domenu spada i terasa koja bi sada trebala zaživjeti kao vaš privatni lounge bar sve do ljeta. Zamislite da sjedite uz neki fini koktel i laganu muziku koja dopire iz zvučnika i uživate u samo svom prostoru koji ste uredili s ljubavlju?

Uređenje podredite vlastitom ukusu. Netko voli minimalizam, netko klasiku, a netko će se razmahati i odabrati nešto u boho stilu.

 

Kada kupujete, gledajte da vam komadi budu funkcionalni, pogotovo ako imate ograničen broj kvadrata. Trebate lijepi stolić, stolice ili ležaljke, neku lampu ili svijećnjake i naravno biljke koje podignu priču na sasvim novi nivo. Sve ove osnovne komade ćete pronaći u JYSK-u i Zari Home, a po detalje poput jastuka, tkanina, prekrivača i sitnica koje će vas uveseliti možete otići u trgovine Family, Kik, Pepco, VitaPur, Muller i TopShop.

A možete sjesti i kod nas u Living Room 🙂

Uređenje terase u boho stilu

Ako ste se odlučili za uređenje terase u boho stilu, birajte komade od drveta i ukrasite terasu s puno mekanih jastuka, a za ugođaj obavezno nabavite lampice koje će vam kreirati savršenu atmosferu. Za minimalistički ugođaj najbolje će odgovarati nešto hladniji tonovi i materijali poput čelika i stakla.

U galeriji donosimo nekoliko inspirativnih komada i fotografija za uređenje terase. Uživajte u svom lijepo uređenom prostoru, zaslužili ste.