Shopping vodič: Jedan modni dodatak koji ćemo dodati baš svakoj ljetnoj kombinaciji

26. lip 2023

Modno ljeto ne možemo zamisliti bez modnih dodataka!

Svaka ljetna garderoba i kombinacija započinje s efektnim, svestranim i laganim odjevnim komadima u kojima ćemo izgledati dobro i osjećati se ugodno. S druge strane, savršeni kraj svakog ljetnog looka pronaći ćemo u upečatljivim modnim dodacima!

Omiljeni modni dodaci za ljetnu sezonu

Modni dodaci su dio naše garderobe u kojoj ćemo se rado odmaknuti od očekivanog i klasičnog, zaigrati se i odvažati isprobati nešto novo. U potrazi za najboljim modnim dodacima, ovog ćemo ljeta tražiti modele koji se ističu upečatljivim detaljima, trendi bojama i neočekivanim momentima. Osim efektnog izgleda inspiriranog najpoželjnijim trendovima, u većini modnih dodataka tražit ćemo i onu njihovu praktičnu stranu zbog čega se tijekom ljetne sezone nećemo odvajati od elegantnih i ugodnih ravnih sandala, prostrane torbe i pletenog šešira.

I dok će se omiljeni modni dodaci razlikovati od ormara do ormara, jedan modni dodatak nosit ćemo i obožavati baš svi!
Kao najpopularniji među modnim dodacima za ljetnu sezonu i ove će se godine istaknuti sunčane naočale.

Sunčane naočale za ljeto 2023.

Iako se sunčane naočale ističu kao jedan od ključnih modnih dodataka koji se u garderobi nalazi tijekom cijele godine, ljetni dani stavljaju ih u fokus naših ormara i svakodnevnih kombinacija.

Dva su razloga zbog kojih ljetnu sezonu ne možemo zamisliti bez sunčanih naočala. Prvi je onaj praktičan – sunčane naočale kao zaštita od sunca. Drugi je onaj modni – sunčane naočale kao efektan modni dodatak koji svakoj ljetnoj kombinaciji daje onaj x faktor zahvaljujući novim trendi modelima.

I ovog ljeta, najbolji modni brendovi u svojim su ljetnim kolekcijama istaknuli odlične modele sunčanih naočala u novim oblicima, novima bojama i s novim detaljima. Kakve ćemo sunčane naočale nositi ovog ljeta?

 

Fotografija lijevo: @deborabrosa

Za dugo i sunčano ljeto ispred nas, omiljene optike pripremile su raskošnu i raznovrsnu ponudu sunčanih naočala u kojoj će baš svatko pronaći onaj savršeni model (ili nekoliko njih) za svoj ljetni stil i look.

Na listi hit modela za ljeto 2023. istaknuli su se uvijek popularne velike sunčane naočale u klasičnim modelima, ali i novom odvažnijem izdanju. Efektni modni dodatak pronaći ćemo i u naočalama čije okvire i stakla krase trendi nijanse žute, crvene, zelene i plave boje. Jedan od favorita koji obožavaju nositi i muškarci i žene su sunčale naočale metalnih okvira.

Neke od najpopularnijih sunčanih naočala sezone izdvojili smo u nastavku, a pregršt drugih odličnih modela s potpisom popularnih svjetskih brendova poput modnih kuća i brendova Prada, Bottega Veneta i Ray Ban pronađite u optikama Arena Centra.

U trendi bojama

Bottega Veneta sunčane naočale, Optika Anda; Prada sunčane naočale, Optika Anda

 

Jednostavnost metalnih okvira

Philipp Plein sunčane naočale, Optika Anda; Bolon sunčane naočale, Ghetaldus optika

 

Velike sunčane naočale

Marc Jabobs sunčane naočale, Ghetaldus optika; Bolon sunčane naočale, Ghetaldus optika

 

Foto: Pexels, Instagram