Shopping vodič: Jako praktične i jako lijepe poslovne torbe za svaku garderobu

04. ruj 2023

Povratak na posao je lakši uz nekoliko modnih noviteta u ormaru!

Iako je ispred nas još nekoliko sunčanih i toplih ljetnih tjedana, mnogi od nas već su se oprostili s najbezbrižnijom sezonom u godini. Prvi dani mjeseca rujna su naše ljetno out of office uživanje zamijenili s jesenskim back to work raspoloženjem. Iako je povratak u radnu rutinu uvijek najteži nakon ljetnog godišnjeg odmora, naš omiljeni trik možda će vam pomoći da se osjećate spremno i motivirano za nove radne zadatke i izazove.

Mali trik uz koji je povratak na posao lakši

Još u školskim danima naučili smo koliko velik i pozitivan utjecaj nekoliko modnih noviteta u ormaru može imati na naše raspoloženje i motivaciju prije povratka u školske klupe. Novi outfit za prvi dan škole bio je jedan od razloga zbog kojeg smo s nestrpljenjem iščekivali prvi ponedjeljka u rujnu. Baš kao što su svaki prvi dan škole učinili boljim, modni noviteti imat će jednaki efekt i kad je riječ o povratku na posao. Nekoliko novih odjevnih komada i modnih dodataka koje ćemo dodati u svoju poslovnu garderobu su naš omiljeni mali trik koji povratak na posao definitivno čini boljim!

Koji je jedan od najboljih modnih noviteta koji možete dodati u svoju poslovnu garderobu na početku jesenske sezone?

 

 

Nezaobilazni modni dodatak za svaki poslovni look

Daleko od strogih pravila i uniformiranog odijevanja, poslovna garderoba danas je uzbudljivi dio gotovo svakog ormara. Osim zanimanja koja još uvijek zahtijevaju nošenje uniforme ili klasičnog business looka, većina poslovnih okruženja prihvatila je slobodnije poslovno odijevanje koje svakom pojedincu ostavlja prostora da izrazi svoj osobni modni stil, karakter i kreativnost.

I dok će odabir odjevnih komada i većine modnih dodataka uvelike ovisiti o poslu kojim se bavimo i poslovnom okruženju u kojem se nalazimo, jedan modni dodatak je naizostavan dio baš svake poslovne garderobe.

Naravno, riječ je o poslovnoj torbi!

 

Fotografija desno: @mija_mija

Ako tražite jedan modni novitet kojim ćete se počastiti za povratak na posao, poslovna torba je izbor s kojim ne možete pogriješiti. Kao neizostavan dio ne samo svake poslovne garderobe, već i svake odjevne kombinacije za posao, poslovna torba je modni favorit u poslovnoj garderobi koji ćemo najviše nositi, osobito kada je riječ o modelima koji odlično pristaju svakom looku.

Kako pronaći poslovne torbe koje ćete obožavati nositi?

Iza savršene poslovne torbe uvijek se nalazi kombinacija praktičnog karaktera i elegantnog izgleda što ju ističe kao svestrani i svevremenski privlačan modni dodatak koji ćemo lako uklopiti u svaki poslovni look i nositi godinama.

 

Najpoželjnije poslovne torbe sezone

Klasični modeli jednostavnih linija, neutralne boje i decentni detalji su elementi uz pomoć kojih poznati modni brendovi svake sezone kreiraju nove poslovne torbe. Ipak, svake sezone, modni brendovi pronalaze nove načine kako osvježiti koncept poslovne torbe i ponuditi modele koji idu u korak s najpoželjnijim trendovima sezone, ali koje ćemo nositi i dugo nakon kraja sezone.

Kada govorimo o modelima, shopper torbe će bez sumnje biti najpopularnije poslovne torbe ove jeseni, uz dodatak nekoliko praktičnih i manjih cross-body modela za sve one koji u poslovnoj torbi nose tek nekoliko najvažnijih stvari i sitnica. Zemljane i neutralne boje s naglaskom na uvijek privlačnu i praktičnu crnu, raskošne nijanse smeđe, zagasite tonove crvene i bež boju istaknuli su se kao popularan izbor u novim kolekcijama za jesen većine modnih brendova.

Najodvažniji trend u svijetu poslovnih torbi ove je sezone logomanija, a još nekoliko ne tako običnih poslovnih torbi pronaći ćemo u modelima od imitacije zmijske kože, modelima s istaknutima metalnim detaljima i modelima u vibrantnim bojama.

Fotografija lijevo: @_jessicaskye

Shopping vodič: Top 12 modela za jesen 2023.

Ako ste u potrazi za novom poslovnom torbom i drugim modelima koji će u trenu osvježiti vašu poslovnu garderobu za jesensku sezonu i dati vam dodatnu dozu motivacije i samopouzdanja, u modne trgovine omiljenog shopping centra stigle su nove kolekcije i donijele baš sve modele koje možete poželjeti.

Top 12 modela poslovnih torbi iz prvih kolekcija za jesen 2023. izdvojili smo u nastavku!

Mango torba; Aldo torba

Mango torba; Guess torba

Guess torba; Mango torba

Liu Jo torba; Mango torba

Aldo torba; Liu Jo torba

Liu Jo torba; Mango torba

 

Foto: Instagram (naslovna fotografija: @mija_mija)