Shopping vodič: Najbolji kupaći kostimi za ljeto ispred nas

19. lip 2023

Jeste li spremni za dugo, toplo modno ljeto?

Nakon kišnih proljetnih dana, ljeto je konačno stiglo! Početak ljeta označio je i početak sezone godišnjih odmora i uživanja u bezbrižnosti slobodnih dana. Najbolja lokacija na kojoj se možemo zamisliti je plaža. Nakon odabira plaže na kojoj ćete provesti svoje slobodne dane, sve što trebate je odabrati nekoliko modnih favorita koje ćete ponijeti sa sobom. Kada govorimo o garderobi za ljetni godišnji odmor, jednostavnost i udobnost uvijek dolaze na prvom mjestu, a jedan se odjevni komadi ističe kao apsolutni favorit. Naravno, riječ je o kupaćem kostimu!

Ultimativni modni favorit za plažu

Svijet kupaćih kostima svake godine izgleda sve bolje! Iznimka nije ni ljetna sezona ispred nas za koju su se popularni modni brendovi još jednom se poigrali s idejom kupaćeg kostima, njegovim popularnim krojevima i siluetama. Rezultat su divni modeli među kojima će baš svatko pronaći svoj savršeni kupaći kostim u kojem će izgledati odlično i osjećati se ugodno.

 

 

Top kupaći kostimi za 2023.

Potraga za savršenim kupaćim kostimom nije uvijek jednostavan zadatak, no popularni modni brendovi i brendovi posvećeni kupaćim kostimima ove su nam godine bitno olakšali taj zadatak. U raskošnoj ponudi kupaćih kostima pronaći ćemo baš svaki model koji možemo poželjeti – od omiljenih klasika preko minimalističke jednostavnosti do modela sa statement karakterom u kojima nećete proći nezapaženo.

Među najpoželjnijim kupaćim kostimima u kojima ćemo provesti svoje dane na plaži istaknulo se 5 hit modela.

Crni kupaći kostimi su jedan od omiljenih ljetnih klasika kojem se uvijek iznova vraćamo. Ove godine, crna boja spojila se s laskavim siluetama i trendi detaljima u kupaće kostime koji će odlično pristajati baš svima. Potpuna suprotnost klasičnim crnim modelima s modernim pomakom bit će kupaći kostimi inspirirani Barbiecore trendom. Nijanse ružičaste boje istaknut će vas na plaži i odlično pristajati preplanulom tenu. Modeli na jedno rame i mikro modeli još dva su ljetna modna trenda koja nisu zaobišla kupaće kostime, a za sve oni koji uživaju u aktivnom odmoru na plaži, sportski kupaći kostimi sa zanimljivim izrezima na leđima bit će najbolji izbor!

 

Shopping vodič kroz najpoželjnije kupaće kostime sezone donosimo u nastavku, a sve izdvojene modele i još pregršt trendi badića za ljetne dane ispred nas pronađite u omiljenim modnim trgovinama Arena Centra.

Elegancija klasika:
kupaći kostim u crnoj boji

Tezenis kupaći kostimi

 

It detalj:
kupaći kostimi na jedno rame

 

 

 

Zara kupaći kostim; Bershka kupaći kostim

Barbiecore:
kupaći kostimi u nijansama ružičaste

Zara kupaći kostimi

 

Za uživanje i plivanje:
sportski badići

 

 

 

adidas kupaći kostim, Sport Vision; Speedo kupaći kostim, Sport Vision

 

Trend za najodvažnije:
mikro bikini

Bershka kupaći kostim; Zara kupaći kostim; Bershka kupaći kostim

 

Foto: Instagram (naslovna fotografija: @belenhostalet)