SHOPPING U ARENA CENTRU: Znamo što ćete raditi nedjeljama

29. kol 2023

Shopping u Arena Centru do kraja godine možete obaviti svake nedjelje

Povratak u rutinu, nakon godišnjeg odmora, nikome nije laka stvar. Posebice onima koji godišnji odmor žele iskoristiti do posljednje sekunde, u fluidnom stanju uma i slow ritmu življenja. No, rujan rujna naprosto od većine ljudi traži da se ubace u punu brzinu jer počinje škola, poslovne obaveze i sve one bezbrojne stvari koje zahtijevaju dobru organizaciju.
Ako ste jedni od onih kojima je nedjelja najdraži dan za shopping relaksaciju – budite bez brige!  Naime, naš omiljeni shopping centar, Arena Centar, do kraja godine radi svake nedjelje.

U više od 200 trgovina pronaći ćete – od shoppinga, zabave, dobrog ručka, pa sve do tretmana uljepšavanja – apsolutno sve što treba cijeloj obitelji; kako bi tjedni ritam prepun obaveza bio što rasterećeniji

U nastavku donosimo vodič kroz jednu savršenu nedjelju u Arena Centru.

DOBRO JUTRO,  NEDJELJO!

Kada se u nedjelju  probudite nema potrebe da se opterećujete pitanjem “Gdje ići danas?”. Naprosto krenite prema Arena Centru gdje dan može započeti s prvom jutarnjom kavicom u nekom od vaših omljenih kafića, ukusnim smoothijem ili, pak, nadahnutim shoppingom.

Bilo da želite obnoviti garderobu, kupiti nove tenisice, klincima nadopuniti back to school look, sebe razveseliti gadgetom za posao, osvježiti dom novim detaljima, odnijeti odjeću u kemijsku čistionicu ili jednostavno otići u kupovinu namirnica, sve to možete obaviti svake nedjelje do kraja godine u Arena Centru – od 10 do 21 sat.

NEDJELJNO UGAĐANJE

Iako nema nikakve veze s kalendarom niti službenim činjenicama, ali svima nam je nekako (neslužbeno) jasno da je ljeto završilo. Stoga bi ga trebalo dostojno i obilježiti – uz obitelj i prijatelje, ali i neke male, ali važne promjene kao što je nova frizura ili kakav beauty novitet.

U predahu ili nakon shopping, vrijeme je za zabavu i opuštanje. A što ima bolje od druženja uz ukusni nedjeljni ručak?  U Food Courtu čekaju vas delicije za sve ukuse i generacije te prefini slatki zalogaji.
Naravno tu je i kino s novim hitovima – tako da ovo ljeto i službeno može završiti na najljepši mogući način!

Vidimo se ove nedjelje u Arena Centru!

 

Fotografije: Pexels