Dok još nismo imali pametne telefone ručni satovi su nam bili jedini pokazatelji vremena. Naravno da su bili i lijep dodatak, ali su prvenstveno bili tu zbog funkcionalnosti, ali i kao statusni simbol. U muškom svijetu se ručni sat gledao kao dobar automobil. I danas je znak prestiža i postoji cijeli niz cijenjenih brendova koji simboliziraju životni uspjeh. Ručni sat nekog poznatog brenda možete platiti i stotine tisuća dolara. Napravljeni su od plemenitih materijala s dodatkom dijamanata i dragog kamenja. Naravno da u svemu tome plaćate i vrijednost brenda.

Ženski satovi koje ćete pronaći u ovosezonskoj ponudi Arena Centra su pogodni za svaki stil. Ako ste prava šminkerica koja voli primjetan dizajn, sigurno ćete se odlučiti za statement modele koji su ukrašeni cirkonima ili dolaze u zlatnoj verziji. Ovakvi modeli privlače pažnju na ruci i dobro će pristajati i za večernje kombinacije umjesto neke narukvice.

Ako preferirate minializam u odijevanju i estetici, onda se odlučite za klasične modele koji mogu imati tanju ili deblju “narukvicu” ali dolaze bez suvišnih ukrasa. Određeni modeli imaju zanimljiva grafička rješenja koja su ipak dovoljno decentna da ih možemo i dalje svrstati u minimalizam.

U galeriji donosimo pregled najljepših modela.