Omiljena haljina sezone u 7 hit modela

21. stu 2022

Prvi hladni dani najavili su početak nove sezone - kako izvan, tako i unutar ormara.

Nakon duge i tople jeseni koji su obilježili lagani slojevi, zakoračili smo u najhladniju modnu sezonu koju će u našim ormarima obilježiti topli slojevi i zagasite boje, udobne čizme i vuneni modni dodaci. Među zimskim modnim favoritima istaknut će se dolčevite i duge hlače, odjevni komadi od kože i modeli od tvida. Ipak, svestrana haljina svoje će mjesto pronaći čak i unutar naše garderobe za najhladnije dane. Od njezinog dnevnog izdanja midi dužine do micro i maksi haljina koje ćemo birati za večernje izlaske, blagdanske tulume i druge posebne prilike, haljina je unutar zimskih kolekcija i trendova pokazala svu svoju raskoš i raznolikost. Među bezbroj različitih modela, jedna haljina istaknut će se kao apsolutni favorit.

Iza omiljene haljine sezone nalazi se spoj trendi modela i najpopularnijeg modnog favorita za hladne dane – pletiva.

 

 

 

sweather weather

Pletivo – uvijek i svugdje

Ako postoji odjevni komad koji savršeno utjelovljuje duh zimske sezone, to bi bez sumnje bilo pletivo. Osim što se ističe kao jedan od najtoplijih odjevnih komada u zimskoj garderobi, svaki model pletiva ističe se i efektnim izgledom koji mu daje jedinstveni spoj teksture, boje i detalja, te neodoljivim osjećajima udobnosti i ugode koje nam daje kada ga nosimo. Sve su to razlozi zbog kojih ćemo pletivo nositi uvijek i svugdje, od jutra do večeri, od ležernih kombinacija do večernjeg looka.

Kao jedan od najsvestranijih i najpopularnijih modela pletiva ove će se zimske sezone istaknuti pulover haljina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nove pulover haljine za novu zimsku sezonu

Kao savršeni spoj svestranosti, udobnosti, topline i elegancije pulover haljina istaknut će se kao nezaobilazan dio gotovo svake zimske garderobe. I ove godine, pulover haljine donose naglasak na neutralne boje, ali ističu i one najpoželjnije jarke nijanse koje izgledaju još i raskošnije u spoju s njihovom mekom teksturom i različitim načinima pletenja.

Kada govorimo o dužini, kroju i silueti, pravila u svijetu pulover haljina ove sezone nema jer među modelima iz aktualnih kolekcija možete pronaći sve od mini preko midi do maxi dužine, krojeve koji prate liniju tijela, ali i oversized siluete.

Kako izgledaju neki od najboljih i najsvestranijih modela pulover haljina koje možete pronaći u omiljenim modnim trgovinama?

Top 7 pulover haljina

Najbolje modele pulover haljina u kojima ćemo provesti zimsku sezonu ispred nas, pronašli smo u Arena Centru i izdvojili u nastavku!

Foto: Pexels