Puffer jakne nove sezone: imamo mini shopping listu

11. stu 2021

Ne znamo jeste li izlazili vani u posljednja dva dana, ali kazat ćemo vam da je zima stigla

I dok smo se još prošli tjedan lagano provlačili s balonerima ili nekim lakšim jaknama i sakoima, posljednja tri dana su nam najavila pravu zimu i natjerala nas da dobro proučimo ponudu mekanih puffer zimskih jakni koje ćemo nositi cijelu zimu.

Ovaj model jakne dugo vremena nije bio smatran posebno atraktivnim jer mu je osnovna funkcija bila samo da vas zagrije, međutim s promjenom trendova i povratkom udobnosti, i puffer jakne su dobile novi život. Pitate se kako? Odgovor je u bojama i krojevima. Iako ćete sigurno pronaći monokromatske tonove crne i bijele, ove sezone puffer jakne stupaju na scenu u punom sjaju i bez straha od primijećenosti.

Dovoljno je da pogledate ponudu Zare, Benettona, Massima Duttija, Bershke, Desiguala i brojnih drugih brendova koje možete pronaći u Arena Centru i vidjet ćete da sve pršti o boja s naglaskom na crvenu i zlatnu koja je iznenađenje sezone, a koju smo pronašli u ponudi nekoliko brendova.

Ako tražite baš najbolju moguću zaštitu od hladnoće, onda se odlučite za puffer kaput koji vam seže sve do gležnjeva i koji će vam doslovno biti u funkciji jorgana “za van”.

Znate li kako će izgledati naša kombinacija za nadolazeći vikend?  Trenirka, debele čarape, velika puffer jakna i vunena kapa. Bit će nam udobno i toplo. Ništa nam više i ne treba.