Pokloni za njega: s ovim odabirima nećete pogriješiti

13. pro 2021

Muškarci nisu komplicirani za darivanje i samo je važno da dobro proučite brendove koje već posjeduje, jer šanse da ih stalno kupuje su velike

Svi mi volimo nekad iznenaditi i razmaziti muškarca u svom životu, a blagdani i rođendani su najbolje prilike za to. Ne znamo jeste li jedna od onih žena koje često kupuju sitnice svom muškarcu ili ga darivate samo za posebne prigode. Ako je ovo potonje slučaj, onda sigurno nema bolje prilike od Božića kad se možete i malo “razmahati” s poklonom i možda kupiti i neki ekstravagantniji dar na primjer košulju iz trgovine Heraldi for men.

Kao što smo napomenuli u uvodu, muškarcima nije teško kupovati ako dobro promatrate brendove koje koriste jer su na glasu kao vjerni potrošači. Žene tijekom godine promijene i parfeme i brend odjeće i brend cipela, a primijetit ćete da se muškarci gotovo pa uvijek nekako zadrže na onome što su kupili jednom i to im se svidjelo i pokazalo kvalitetnim.

Kvaliteta je stavka na koju trebate obratiti pažnju i ako se ne radi o nekoj zabavnoj sitnici koja ima emotivno značenje, uvijek kupite nešto što će mu trajati i pokazati se kao dobar shopping ulov. Da ne duljimo, odlučili smo vam pomoći s prijedlozima za blagdanski shopping i to za muškarca koji voli sportski stil te klasičara koji koketira sa šminkerskim modnim izričajem.

Sportski tip

Voli adrenalin i najdraže vrijeme mu je ono provedeno u nekoj aktivnosti? Za vašeg muškarca je provjeren shopping u svim sportskim trgovinama Arena Centra i Arena Park. Ovisno o sportu koji preferira možete pronaći veliki izbor odjeće, dodataka i opreme. Ne morate se zaustaviti samo na tome i možete ga iznenaditi s nekim cool gadgetom poput pro go kamere ili sportskog sata. Ovisno o budžetu s kojim raspolažete imamo nekoliko artikala koje smo izdvojili u galeriji, a koji su stvoreni za vašeg sportskog entuzijasta.

Klasičar

Gospodina će oduševiti neki fini sat ili kvalitetan vuneni kaput? Ako je odgovor potvrdan, pored sebe imate pravog klasičara koji cijeni vrhunsku izradu i kvalitetu. U ovom slučaju sve ovisi s budžetom koji raspolažete jer u vas u trgovinama čekaju i fini kaputi, skupocjeni ručni satovi kao ultimativni blagdanski dar, odijela, ali i gadgeti koji će mu dobro doći za svaki dan, a koje možete pronaći u nekoliko poznatih trgovina u centru uključujući Chipoteku ili novi pametni telefon koji vas čeka u T-Centru i MI Storeu