Pet praktičnih stvari koje možete obaviti u Arena Centru

15. svi 2020

Osim dobrog shoppinga Arena Centar nudi bezbroj praktičnih mogućnosti koje će vam uštediti vrijeme. Svi smo svjesni koliko obavljanje nekih tekućih poslova zna biti zamorno. Dok obiđemo sve adrese u gradu često izgubimo nekoliko dragocjenih sati ali i živaca.

Upravo iz tog razloga vam donosimo mini pregled korisnih stvari koje možete obaviti u Arena Centru u pauzi od modnog ili beauty shoppinga, a koje će vam skratiti vrijeme i vjerojatno olakšati dnevne obveze.

Plaćanje računa

Plaćanje računa sigurno ne pripada u omiljene mjesečne radnje koje smo obvezni napraviti ali barem možemo osigurati da isto prođe što bezbolnije i brže. Arena Centar ima nekoliko lokacija na kojima možete platiti račune brzo i bez prevelike gužve. Ovdje vas očekuje poslovnica Fine gdje možete obaviti sve potrebne financijske transakcije. Tu je i Tisak koji, osim plaćanja računa, nudi usluge slanja paketa, usluge Hrvatske Lutrije, prodaju parkirališnih karata, prodaju Zet i Bus karata, plaćanje računa, razvijanje fotografija te uslugu Aircash za uplatu i isplatu gotovine. Plaćanja možete obaviti i u poslovnici Hrvatske pošte. Ovdje ćete, pored standardnih usluga, pronaći i EvoTV, usluga digitalne televizije Hrvatske pošte te izbor iz maloprodajnog asortimana.

 

Fotokopiranje, izrada posjetnica

Trebate li posjetnice za vaš novi biznis ili možda personalizirani poslovni poklon za poslovnog partnera? U pomoć vam uskače Radiona Kreativno gdje možete dobiti cijeli niz korisnih usluga. U Radioni vrše fotokopiranje, uveze, graviranja, izrade cjenika te prodaju zgodnih suvenira.

Pranje automobila

Svog limenog ljubimca možete ostaviti u sigurnim rukama dok bezbrižno kupujete nove stvarčice iz proljetnih kolekcija. Starwash nudi uslugu na najvišem nivou i možete biti sigurni da će vas po povratku iz shoppinga dočekati blistavo čist automobil u kojem ćete se ponosno provozati gradom.

 

Usluge frizera

Frizerski saloni su trenutno najtraženija mjesta u gradu. Ako vam treba fen frizura, šišanje ili novi pramenovi, naručite se u salon SIMPLE koji čini mladi entuzijastični tim koji nudi  kvalitetnu uslugu, najnovije trendove i nezaboravan doživljaj. Radno vrijeme salone je od ponedjeljka do subote  od 09:00 do 21:00

 

 

Poklon koji se ne odbija

Kupovina odgovarajućeg poklona zna biti naporan posao. Ako želite pokloniti nešto što osoba neće vratiti ili zamijeniti, vaš odabir je poklon kartica Arena Centra koja je iskoristiva u više od 140 trgovina. Kartice možete kupiti na info pultu Arena Centra za gotovinu i bez dodatne naknade. Na raspolaganju su iznosi od 50, 100, 200, 500 i 1.000 kuna