Vikendu se možete veseliti iz više razloga. Prvi je naravno taj što ste slobodni i što možete uživati u omiljenim aktivnostima. U naše najdraže aktivnosti se ubraja shopping koji uvijek obavljamo kad imamo slobodan dan jer si možemo priuštiti dugu šetnju po centru i obilazak svih trgovina koje nas zanimaju. Nađe se tu vremena i za kratku kavicu na terasi ili za neki fini zalogaj u Food Corneru, ali o tome ćemo drugom prilikom. Vikend koji nam dolazi u Arena Centru nije običan. Štoviše produžen je. Nedelja i ponedjeljak (15.5. i 16.5.) su rezervirani za Vikend+ tijekom kojeg u Arena Centru možete ostvariti popuste ako plaćate Mastercard karticom.

Popusti vas očekuju u čak 49 trgovina i to u rasponu od 10% do 40% na odabrane artikle. Ako ste htjeli kupiti neki zgodan komad odjeće ili modni dodatak, sad je pravo vrijeme da to učinite. Popusti  ćete dobiti i u određenim beauty trgovinama te usput možete i obnoviti svoj neseser. Ako pak opremate dom ili vam treba novi kućanski uređaj, i u tom slučaju ćete jako dobro proći s bogatom ponudom lifestyle trgovina.

Nedjelja je idealan dan za shopping ako niste iz Zagreba i imate cijeli dan na raspolaganju, a za sve Zagrepčane je Vikend+ produžen na ponedjeljak.

Kako bismo vam olakšali odabir ili vas inspirirali, odabrali smo 30-ak artikala koje ćete moći kupovati s popustom u nedjelju i ponedjeljak.