Ostali ste kući za produženi vikend? Ovo su dvije nove serije koje možete bingati

04. lip 2021
3 min. čitanja

Poklonjeni produženi vikend je idealan za izlet, odlazak na more ili telefon na silent mode i uživanje u svom miru i nekom dobrom sadržaju na televiziji.

Ako niste otišli na more ili u planine, ne brinite. Imamo dva odlična noviteta koja možete pogledati na vašem laptopu ili na televiziji. Uvjet je jedino da imate Netflix i grickalice na dohvat ruke. Ok, uvjet je i da imate dobar laptop ili televiziju uz koje će vaše iskustvo biti potpuno. Tu vam možemo uskočiti u pomoć s prijedlozima i kazati vam da svu novu tehnologiju možete pronaći u dućanima Arena Centra. Pogledajte ponudu dućana MI store, Chipoteka, Samsung, Elipso, Instar informatika, Lenovo HP, iStyle, ali zavirite i u T centar, A1 i Telemach.

Nemojte nas kriviti ako se u trgovinama zadržite nekoliko sati zbog raznovrsnog izbora. Nova tehnologija je vrijedna investicija, a svi ovi renomirani brendovi će vas prikovati za ekrane svih veličina. Sad kad ste nabavili sve što vam je potrebno, idemo na novitete o kojima se najviše priča u posljednjih nekoliko tjedana.

Halston

Biti ćemo iskreni i kazati da nismo znali puno o jednom od najpoznatijih američkih dizajnera. Ova serija prati njegov uspon i pad na američkoj modnoj sceni kojom je dominirao uz bok Ralph Laurenu, Billu Blassu i Calvinu Kleinu. Priča je životna i prati dizajnera od naglo stečene popularnosti kada je njegove šešire nosila Jackie Kennedy do reinvencije na koju je bio prisiljen kada su šeširi izašli iz mode. Život ispunjen porocima i padovima, vjerno je dočarao fenomenalni Ewan McGregor koji je utjelovio glavnog lika. Ako vas moda zanima i ako uvijek želite znati više, stavite ovu seriju na vikend listu. Nema puno epizoda i progutat ćete je u jednom danu.

Nevini

 

Španjolska serija koja nam je skoro prošla ispod radara se pokazala kao jedno od najuzbudljivijih otkrića na Netflixu ove sezone. Priča je izrazito napeta i mijenja se iz epizode u epizodu i ne smijemo vam otkriti previše da ne budemo spoileri. Kazat ćemo samo da radnja počinje slučajnim ubojstvom ispred noćnog kluba u kojem sudjeluje glavni lik serije i  koje se tijekom godina razvija u krimi priču dostojnu romana. Ljubav, izdaja, mafija, ubojstva – sve je sažeto u ovoj seriji uz koju nećete trepnuti niti jedne sekunde.