Ostali ste kući za produženi vikend? Ovo su dvije nove serije koje možete bingati

04. lip 2021

Poklonjeni produženi vikend je idealan za izlet, odlazak na more ili telefon na silent mode i uživanje u svom miru i nekom dobrom sadržaju na televiziji.

Ako niste otišli na more ili u planine, ne brinite. Imamo dva odlična noviteta koja možete pogledati na vašem laptopu ili na televiziji. Uvjet je jedino da imate Netflix i grickalice na dohvat ruke. Ok, uvjet je i da imate dobar laptop ili televiziju uz koje će vaše iskustvo biti potpuno. Tu vam možemo uskočiti u pomoć s prijedlozima i kazati vam da svu novu tehnologiju možete pronaći u dućanima Arena Centra. Pogledajte ponudu dućana MI store, Chipoteka, Samsung, Elipso, Instar informatika, Lenovo HP, iStyle, ali zavirite i u T centar, A1 i Telemach.

Nemojte nas kriviti ako se u trgovinama zadržite nekoliko sati zbog raznovrsnog izbora. Nova tehnologija je vrijedna investicija, a svi ovi renomirani brendovi će vas prikovati za ekrane svih veličina. Sad kad ste nabavili sve što vam je potrebno, idemo na novitete o kojima se najviše priča u posljednjih nekoliko tjedana.

Halston

https://www.youtube.com/watch?v=yCgdWHwEnrg

Biti ćemo iskreni i kazati da nismo znali puno o jednom od najpoznatijih američkih dizajnera. Ova serija prati njegov uspon i pad na američkoj modnoj sceni kojom je dominirao uz bok Ralph Laurenu, Billu Blassu i Calvinu Kleinu. Priča je životna i prati dizajnera od naglo stečene popularnosti kada je njegove šešire nosila Jackie Kennedy do reinvencije na koju je bio prisiljen kada su šeširi izašli iz mode. Život ispunjen porocima i padovima, vjerno je dočarao fenomenalni Ewan McGregor koji je utjelovio glavnog lika. Ako vas moda zanima i ako uvijek želite znati više, stavite ovu seriju na vikend listu. Nema puno epizoda i progutat ćete je u jednom danu.

Nevini

 

Španjolska serija koja nam je skoro prošla ispod radara se pokazala kao jedno od najuzbudljivijih otkrića na Netflixu ove sezone. Priča je izrazito napeta i mijenja se iz epizode u epizodu i ne smijemo vam otkriti previše da ne budemo spoileri. Kazat ćemo samo da radnja počinje slučajnim ubojstvom ispred noćnog kluba u kojem sudjeluje glavni lik serije i  koje se tijekom godina razvija u krimi priču dostojnu romana. Ljubav, izdaja, mafija, ubojstva – sve je sažeto u ovoj seriji uz koju nećete trepnuti niti jedne sekunde.