Nova aplikacija koju morate imati! Sasvim je drukčija i s razlogom je pravi hit među korisnicima

05. tra 2024

Arena SPOT aplikacija omogućava skupljanje bodova u 200-tinjak trgovina i njihovu zamjenu za vrijedne nagrade

Prihod u većini segmenata industrije mobilnih aplikacija do 2027. dosegnuti će približno 613 milijardi američkih dolara, predviđa Statist Digital Market Outlook. Čak 300 milijardi preuzimanja aplikacija dogodit će se na globalnoj razini samo u ovoj godini. Tolika popularnost ne čudi, jer su aplikacije praktične, zabavne, korisne i u mnogim slučajevima olakšavaju nam svakodnevicu. Dizajn korisničkog iskustva i sučelja, koje mora biti intuitivno i vizualno privlačno i, dakako funkcionalnost, ključne su značajke koje u konačnici određuju koliko će se aplikacija infiltrirati u naše živote. Jedna takva – besprijekorna, funkcionalna i dizajnerski osmišljena do detalja, koja, uz sve to, donosi i brojne pogodnosti i nagrade za korisnike, nedavno je lansirao najveći shopping centar u Hrvatskoj – Arena Centar i Arena Park.

Arena SPOT aplikacija prva je loyalty aplikacija za shopping centre u Hrvatskoj, čiji je cilj skupljanje bodova kroz skeniranje računa, Specifičnost programa Arena SPOT u tome je što se bodovi mogu skupljati u 200-tinjak trgovina Arena Centra i Arena Parka. Korisnici Arena SPOT aplikacije dobili su tako bolje iskustvo shoppinga jer će svakim posjetom Arena Centru moći dobiti bodove vjernosti  i mijenjati ih za atraktivne nagrade. Već pri kreiranju profila korisnike očekuje poklon dobrodošlice koji se preuzima u Arena Centru.

Kako se osvajaju bodovi?

Da bi korisnik mogao osvajati bodove, najprije je potrebno preuzeti aplikaciju, kreirati profil i skenirati svoje račune u roku od 48 sati od kupovine u Arena Centru i/ili Arena Parku, prateći upute u aplikaciji. Osim toga, bodovi se mogu osvajati ako korisnik preporuči Arena SPOT prijateljima, ako se prijavi u aplikaciji kada je u Arena Centru, prilikom ocjenjivanja aplikacije ili pak za rođendan.

Broj bodova koji se mogu dobiti u svakom od navedenih slučajeva je dinamičan i navodi se u odjeljku My SPOT. Bodovi istječu ako ih se ne potrošiti u roku od 24 mjeseca od trenutka kada ih se osvoji.

Arena SPOT ima 3 razine: Bronze (ostvaruje se pri rezervaciji), Silver (ostvaruje se prikupljanjem 1500 bodova)  i Gold (ostvaruje se prikupljanjem 3000 bodova). Svaka razina donosi bolje nagrade i benefite za korisnike.

Kako se iskorištavaju bodovi?

Da bi se iskoristili bodovi, potrebno je odabrati bilo koju od nagrada u odjeljku My SPOT -> Iskoristi bodove i osvoji nagrade.  Odabrana nagrada mora vrijediti manje ili jednako broju bodova u aplikaciji.

Nagrada se podiže na Info pultu Arena Centra. Prije podizanja nagrade, potrebno je izvršiti rezervaciju u aplikaciji te nakon toga korisniku stiže mail s uputama. Šalice, termosice, zvučnici, slušalice, Poklon kartice Arena Centra, kofer, a uskoro i ulaznice za ekskluzivna događanja te pokloni iz trgovina Arena Centra, neke su od nagrada. A korisnike očekuju i popusti u brojnim modnim i beuaty trgovinama, kao i u gastro sektoru.

Arena SPOT ima i navigaciju!

Jedna od najvrjednijih posebnosti Arena SPOT aplikacije je i interaktivna navigacija koja korisnicima olakšava kretanje po Arena Centru i jednostavniji pronalazak automobila.

Kako do Arena SPOT aplikacije? Jednostavno, preuzima se na Google Play Store-u i na App Storeu:

ARENA SPOT, Aplikacije na Google Playu

ARENA SPOT on the App Store (apple.com)