Složit ćemo se da nema ništa ljepše od preplanulog tena koji krasi neki lijepi komad nakita. Neovisno o tome volite li nakit i nosite li ga svakodnevno, ove sezone je „must have“ i jednostavno nećete moći odoljeti komadima koji se nalaze u ponudi svima poznatih i omiljenih brendova.

Prije nekoliko godina srebro je bilo dominantno, onda smo ušli u fazu zlata i svega šo ima zlatni odsjaj, a ove sezone se nosi sve i to po mogućnosti kombinirano. Ne, nećete pogriješiti ako svoju omiljenu zlatnu ogrlicu uparite s još jednom srebrnom. Štoviše, bit će jako stylish dodatak koji će vam podignuti i najobičniju bijelu pamučnu majicu ili top. Ogrlice se i ove sezone nose u niskama i to različitih duljina. Možete birati između chokera, tankih, debelih, pletenih uzoraka. Hrabro spojite sve što vam se čini nespojivo.

Što se naušnica tiče tu smo u fazi što raskošnije, to bolje. Viseće su najpoželjnije, pogotovo ako su jako bogato ukrašene sa skulpturalnim oblicima. Osim zlatnih i srebrnih, probajte i neke ljetne verzije načinjene od raznobojnih kamenčića ili imitacije koralja.
U galeriji donosimo statement komade nakita za ljeto.