Već smo napomenuli kako je dječja moda postala ozbiljna dizajnerska igra u čijoj ponudi često pronađemo neke komade koje bismo i sami rado nosili da ih kojim slučajem proizvode u veličinama za odrasle.

Tome je slučaj i s proljetnim kolekcijama koje su jednostavno neodoljive za sve uzraste. Od haljinica, košulja, hlača, traperica do trenirki i sweatshirta, pred klincima stoji prava proljetna modna revija.

Ako tražite pristupačne komade za svaki dan, zavirite u brend LC WAIKIKI koji donosi lagane proljetne košulje, veste i hlače za dječake i djevojčice. Poznati španjolski brend Desigual je preselio svoje upečatljive printeve i na dječju kolekciju te vas očekuju pamučne majice s printom cvijeća i leptira, jakne u veselim bojama i suknjice s cvjetnim uzorkom. Koko Kids nudi zgodne komplete koji će oduševiti curice. Uz haljinicu predlažu i pripadajuće cipele i asesoare. U Benettonu ćete pronaći kvalitetne veste s uzorkom srca u svim duginim bojama, a Zara vas čeka s pregršt trendovskih komada za male šminkere.

U galeriji smo izdvojili dio ponude brendova za djecu i dječjih kolekcija koje su dostupne u trgovinama Arena Centra i Arena Park.