Prosinac je mjesec darivanja i svima nam najdraži mjesec pogotovo kada govorimo o najmlađima koji jedva čekaju zaviriti u šuškave poklone koji vjerojatno kriju nešto što su vam prišapnuli na uho. Prvi najveći blagdan svih mališana je Sv. Nikola za kojeg legenda kaže da je na svoj imendan 6. prosinca obilazio mjestašca i djecu čiji roditelji nisu imali sredstava za poklone i uveseljavao ih sa sitnicama koje je ostavljao u čizmice na prozoru. Ta lijepa priča nam je svima ostala u pamćenju i postala je tradicionalni blagdan u kojem najmlađi uživaju.

Iako su nam roditelji znali govoriti da će nas u čizmici dočekati šiba kad smo bili zločesti, to nikada nije bio slučaj i uvijek bi dobili neku sitnicu koja bi nas razveselila. Ujutro bismo našli slatkiše, neku igračku koju volimo ili neki komad odjeće koji smo vidjeli na prijateljici u vrtiću ili školi. Uvijek je bilo važno samo da nas nešto dočeka i izmami nam osmijeh na lice.

U trgovinama Arena Centra i Arena Park vas očekuje doista velik izbora poklona za najmlađe te ako još niste, svakako posjetite centar danas i proučite ponudu.